6 Eylül 2014 Turkrock Istanbul Moda Çay Bahçesi Toplantısı

oh-no-why-working-saturday.jpg
 
Son akşam uplaması, son duyuru. Bazı yerlerde yarın da yağmur falan da diyor. Öyle bir durum olursa Akmar Pasajı'na gelin. Yakındaki bir kafe'ye tek tek bile olsa toplayabilirim sizleri.
 
Tam çıkış almıştım, mesajını gördüm yine giriş yapayım dedim. Ama bunu yazdıktan sonra uyurum artıkın :D

Onu ayrı düşünürüz. Gideceğimiz yerde kazık yeme momentine yakalanmamak gerek :)
 
Evet, Moda'ya giderken iki kişinin gelemeyeceklerini bildirmelerinin ardından, kimse görünmeyince saat 17.20 itibarı ile Moda Çay Behçesi'ni terk ettim. Bundan sonraki organizasyonu başkası düzenlerse belki daha iyi olur.

Melih, en büyük eksiğim, hatam sana numaramı yollamamak olmuş anlaşılan. Bunda dolayı senden özür dilerim.
 
"Buluşmada neler olmuş, acaba nasıl çatlayacağız, şimdi güzel fotoğraflar da paylaşırlar..." beklentileriyle girdim baktım ki sonuç hüsran. "Helal olsun Ankara tayfasına" dedim hemen içimden. Her ne kadar katılamamış olsam da şu son Retro buluşmasına, demek ki 2006-2007 yıllarındaki ruhu Ankara'dakiler kaybetmemiş. Üzüldüm doğrusu İstanbul'dakiler adına. Bu sözlerimi eski günleri ve buluşmaları yaşamış eski bir alım-satım moderatörünün özlemi ve sitemi olarak yorumlarsanız sevinirim. Biraz da gaza getirmesi adına yazdığımı da eklemek isterim.

Bence hemen yeni bir organizasyon yapılsın. Sonuç almak inatla olur. İnatla devam edilmeli buluşmalar düzenlenmeye. 3-4 kişi gelir ama zamanla çoğalır. Bunlar da forumun kalitesinin ve forum sakinlerinin forumu sahiplenme duygularının artmasına yardımcı olur.
 
Geri
Üst