Başıbozuk( türkçe rock) - izmir

ya ben bu gruba bayılıyorum..
we tibet hakkaten süper bi sesin war dinle dinle sıkılmaz insan yaani:)
bide bidee bizden geçti süpper yaa..
wallaa başarıların dewamı ne diimm..
 
Başıbozuk, Rock Plus isimli dergiyle yaptığı röportajında grubun isminin "Migren" olarak değiştireceklerini söylemişlerdi fakat sanırım bu karardan vazgeçtiler. Grup tarafından bu konu hakkında bir açıklama yapılabilir mi lütfen?
 
evet açıklama lütfen ama başıbozuk güzel ya..2 senedir öle alışmışım ki..ama yine de isim değişcekse bile önemli olan müzik ve grup elemanları diil mi..onlar değişmesn yeter ;)
 
arkadaşlar isim değişikliği ile ilgili sorunumuzu hallettik. BAŞIBOZUK olarak kaldık anlıcağınız..Bi sorun yok yani..Ayrıca ekim ayında bi aksilik yaşamazsak albüm gelio...Ayrıntılar ileriki zamanlarda :D :D :D
 
bu grubu izmirin şansı olarak düşünüyorum. başıbozuk içi boş olmayan şarkı sözleri, vokalin duru sesi ve güzel gitar sololarıyla kendinden emin adımlarla ilerleyen bir grup. umarım yakın zamanda çok daha iyi bir yerde olur. başarılar diliyorum...
 
Başıbozuk uzun zamandır severek dinlediğim, her dinledikten sonra gidip yanlarına tebrik etmek istediğim ama utanıp gitmediğim, gerçekten çok güzel çalan ve işini ciddiye aldığını herhaliylebelli eden bir grup.

Dinlerken evet işte bu dedirtiyorlar... Zaten geriside ne konuşsak boş gibi...

Başarılarınızın devamını dilerim
 
Geri
Üst