Başıbozuk( türkçe rock) - izmir

nokiasupersound'da ilk 10'a kalacağınızdan hiç şüphem yok.. sonuna kadar arkanızdayız.. şu anda nerde çıkıyorsunuz?
 
Başıbozuk 2002 yılında izmirde kuruldu. Grup en başta Tibet Junich (vokal) ve Cüneyt Aykulteli (solo gitar) açılış yaptı. İlk demoları olan "Zaman" isimli parçaları radyo D maksimum rock programında yayınlandı. Ancak uzun bir davulcu ve bas gitarist arama süresinden sonra 2003 yılının sonlarına doğru grup bugünki halini aldı. Davulda Onur Yıldırım bas gitarda Cemal Kayaoğlu solo gitarda Cüneyt Aykulteli ve vokalde Tibet Junich olmak üzere grup tamamlandı. İlk demolarını 2004 yılında kimsecikler isimli şarkıya yaptılar.Ayrıca grup kendi bütçesiyle bir klip çekti.(Ancak kamera şakası gibi birşeydi:p:D)

Deep rock barda ilk konserlerini verdiler. Bunun yanında ilerleyen senelerde festivaller konserler ve çeşitli organizasyonlarda bulundular. Roi rock bar iken bir süre orda bir bar grubu olarak devam ettiler. 2004 yılında köprüaltı tatoo piercing salonlarının sponsorluğuyla bir demo albüm çıkardılar. "Şimdi", "git" ve "kimsecikler" isimli şarkılarıyla.Daha sonra grup sponsorla küçük bir anlaşmazlık yaşadı. 2005 yılında "bizden geçti", "yak ışıkları" isimli şarkıların kayıtlarını tamamlayıp internet üzerinden yayınlamaya başladılar.

Grup şu an için albüm hazırlıkları içerisinde.

dileyen arkadaşlar http://www.hayalbaz.com/mzk_ag1.php linkinden demoları dinleyebilirler:)


yaklaşık 1.5 yıl önce keşfettiğimiz:) sadece elektro ve vokal bir de küçük bi ses sistemi ile hayalbazda sahne alırken hemen her hafta dinlemeye başladığım hala da bırakamadığım mükemmel bi grup...mükemmel demekte hakaret sayılabilir diyebilirim..grup 1 yıldan beri Hayalbaz Rock Bar'da sahne almaktayken ve küçük çaplı bi hayran kitlesi oluşturmuşken 2 haftadır Silence Bar'da çalmaya başladılar!!Cuma ve Cumartesi geceleri..ilgilenenlere duyrulur..

evet daha çok destek bekliyoruz arkadaşlar:)
 
arkadaşlar şarkınız olan yak ışıkları çok güzel nss 06'dan da takip ettiğim gruplardandınız.. cumartesi günü silence bar'Da izledim sizi performansınız da süper 8) rock'n roll manyağı yapıosunuz valla ;) ben sizin yak ışıkları nerden indirebilirim ???
 
yılbaşı programı çok güzeldi ya cumartesi de, önceki hafta da iyiydi ama yılbaşında herkes eğlenince daha da bir güzel oldu sanki :) ama artık canlı performansınızı da gördüm, harikasınız arkadaşlar, daha da iyi olur umarım.
cüneyt bu arada şu foruma daha sık bişiler yaz ya :)
 
efffett ben geldim cemal başıbozuğun basçısı herkeze selamlar neler olmuş burda bu kadar guzel işte emeğe saygı diye ben buna derim sizin tayfadan bole 100 150 tane kılonlasak türkiyedeki rock müzik kültürü istenilen noktaya çıkar emin olun her yorum için her eleştiri için binlerce teşekkur...[/quote]
 
kargoonline forumunda bir arkadaşımız sizinle ilgili başlık açıp link de vermişti..
yak ışıkları parcası çok kaliteli..
basarılarınızın devamını dilerim ;)
 
arkadasınız duyarlı bu konuda sizde daha duyarlısınız açılan link'e tıklamakla.. çok az kaldı album için bitti gibi miks işleri gusel olcak çok teşekkurler :p aslında sende bi link atsan fena olmaz bulamadımda:D
 
buldum siteyi hakketten bişey diyemicem artık album kapağına hepinizin adını yascam karar verdim :D yoksa ödeyemeyiz hakkınızı bole kitap gibi album yanında teşekkurler yazısı olcak sağolun arkadaslar :tap: :tap: :tap: :tap: :tap:
 
Geri
Üst