Özel Mesajlara Cevap Vermeyen Kullanıcılar

Selamlar
Forumda aktif olan ilan sahibine özelden mesaj atıyorum,arkadaş dün aktif olmuş,mesajı görmüş ve mesajıma dönme zahmetinde bile bulunmuyor çağımızda iletişim bu kardarmı ucuz oldu?o zaman ilanı verme yada satıldıysa yayından kaldır.Sadece sesli düşündüm.
saygılar
 
soyle durumlar olabiliyor ben bu durumun iki tarafında da oldugum ıcın olabildigini gordum yani, siz bir ilan veriyorsunuz ve biranda 10 mesaj gelıyor hepsını okuyorsunuz sıra sıra cevaplar atarken bırsey cıkıyor onla ılgılenmek sonra o okuduklarınz arasında sızı en cok heyecanlandıranı hatırlayabılırsınız belkı ama iş güç vs girince unutulabiliyor kibarca hatırlatmakdan başka birşey gelmiyor elden.
 
Şimdi kontrol ettim, benim de cevap vermediğim mesajlar varmış. Bazen 1-2 ay foruma girmiyorum, hatta ilk açtığım ilana 2 hafta sonra 3 mesaj gelmiş ben 2-3 ay sonra görmüştüm o mesajları. Bu tarz durumlar olabiliyor. Ya da, yoğunluktan unutulabiliyor. Görüyorsun, önündeki işe dalıyorsun sonra, kırmızı işaret gittiği için hatırlatıcı bir şey de olmuyor.
Lakin sahibinden 3, buradan 1 olmak üzere: "Hocam, aleti çok beğendim, numaranızı alabilir miyim? telefondan konuşalım" deyip numara alıp aramayan zatlar var. Bundan sonra numara vermeyeceğim kimseye anlaşma tamamlanmadan.
 
O değilde bu başlıkta isim verilseydi kan çıkardı.
Bunların yanı sıra 30 dakika bekletti diye özür dileyen ADAM gibi arkadaşlarımız da var.
Onun dışında mesela teşekkür ediyorsunuz rica ederim denilince insan kendini mesaj atmak zorunda gibi kalıyor:D
 
Burayı okuduğunu da düşünmüyorum. Keşke çift tık olayı foruma da gelse, okuyup cevap vermediğine emin olsak, o da bir çeşit cevap olurdu en azından.. Teknik olarak böyle bir şey mümkün mü, bilemiyorum ?
 
Bi' de hiç cevap vermeyenler varmış. Bilmez idim. @EMM mesela.

Sizi tanimiyorum, beni rahatsiz etmemeniz icin ne yapmam gerekiyor? Bu samimiyet nereden geliyor?

Attiginiz ilk mesaj: "Merhaba, ben Hamza (@HmzGkgz) hatırlarsınız belki. Recto'cu olan.

Bu ilandaki ampliyi alma düşüncem var ancak ilan sahibi hakkında bilginiz var mı? https://www.sahibinden.com/ilan/iki...-tertemiz-simul-class-mark-4-335496091/detay/"



Sonrasinda ikinci mesaj:

"Reis benim yahu, @HmzGkgz; Mesa'cı. Niye girmiyorsun hiç? Cevap da atmamışın kırdın valla. Siteyi ********** bu arada."

Sonra da ilanimin altinda bu mesaj:

"EMM? Yüzünü gören cennetlik.

Dönüş mü yapıyorsun Türkiye'ye? Yeni ampli mi aldın hayırdır? :)"


Lütfen yazmayin artik. Sizi tanimiyorum, bu samimiyet nereden geliyor hic bilmiyorum. Bir de kalkip kendinize hak görüyorsunuz, ifsa ediyorsunuz...
 
Son düzenleme:
Mesele sadece ilan da değil, vatandaş gitar konusunda teknik bilgi soruyor, genelden yanıt alamıyor, çok spesifik konuda bir buçuk sayfa dolu dolu öm gönderiyorsun yanıt yok, bir değil birkaç defa başıma geldi bu olay. Umrunda değil çoğunlukla, bu tipler için her obje ve kişi hızlı tüketim mamülü. İyiniyetin ve karşılıksız yardımın tek beklentisi bir teşekkürdür. Onu çok görüyor.
 
Bir tür hastalıktır bu mesajlara cevap vermemek, isyankar 47'nin muadilleridir, aleni bir terbiyesizliktir. Bunun en ufak mazur görülecek yanı yoktur. Çünkü bunu yapan tipleri ben mesaj attıktan sonra 3-5 gün bekliyorum bakıyorum beyefendi giriyor foruma, son görülme - son gezdiği başlıklar falan maaşallah. Arkadaş bir de yalanla alınık açıp forumun alım satım kısmını meşgul ediyorsunuz. Alacağınız yok hikaye yapmayın. Alınık karpuz ilanına direk karpuz teklifi yapıyorsun adam cevap vermiyor, '' ben bu modellere pek ısınamadım, daha önce denedim pek beğenmedim, güzel evet ama bu rengi düşünmüyorum'' gibi bir kaç cümleyi yazmayarak karşısında ki insanı langır lingir konumuna sokan terbiyesiz insanlardır bunlar, ki insan aradığının detaylarını rengini şeklini de alınık ilanına pek tabi yazabilir ama beyefendiler ''letgo sitesi'' kültürü seviyesinde olduğu için 128gb micro sd kartın açıklamasına ''128gb micro sd kart'' gibi süper bir açıklama yapınca harika oluyor tabi. Hakkaten kendinizi bir şey falan mı sanıyorsunuz insanlara cevap vermeyince, böyle omuzlarınızda kurmay kokartları mı çıkıyor kendinden nedir? Derdiniz tam olarak nedir? Niye bunu yapıyorsunuz? Niye almayacağınız ve teklifine yanıt vermeyeceğiniz bir ürünün başlığını açıyorsunuz? Neyin peşindesiniz?

Hani alınık açılan boss ds1 olsa mesela. Ben bu adama gidip small clone chorus verelim desem evet cevap vermese de olur ve anlaşılır. Hadi o gün giremedin, ki zaten son online tarihini görüyoruz (son görülme tarihini gizleyerek bunu yapanlar tabi daha zeki) . Hadi diyelim o gün işin çıktı internet gitti şu bu. 3 gün, 4 gün, 5 gün foruma her gün giriyorsun, hatta inceleme başlıklarında lak lak yapıyorsun. Bile bile cevap vermiyorsun. 2. bir mesaj atıldığında da ne hikmet hemen dönüp aaaa görmemişim gibi asla yenilmeyecek bir yalanı söylüyorsun. Kardeşim sen bu mesajları görüyorsun, nasıl bir haleti ruh içindeysen onu kabullen de bizi de kendini de kandırmaya kalkma. Çünkü çok çok fazla bir kesim bunu yapıyor. En az 10 kişiden 7'si çok rahat bunu yapıyor. Zaten eski adetlerden olan tamam ben alacam, haber verecem deyip mesaj atmayanlara alıştık ama siz foruma ilan açarak çöplüğe çeviriyorsunuz. Sizin yüzünüzden acil satış yapması gereken veya ayda yılda birde olsa gerçekten ihtiyacı olup parası da hazır ürünü almak isteyen alınıkçıların da önünü kesiyorsunuz. Terbiyesiz adamlarsınız. Böyle sert oldu yumuşak oldu falan muhabbeti yapmasın kimse bana, bu net bir terbiyesizliktir. Ne zaman bunlardan birine tam aradıkları ürünü teklif etsem ki çok samimi söylüyorum olması gereken fiyatında altında bir fiyat teklif ediyorum, zaten sorun bu olsa benim için fiyat fazla denilir yine bir cevap verilir. Ama yok yine cevap yok.

Ben her bu durumla karşılaştığımda artık kullanıcıyı engelleyip konuşmadan da ayrılıyorum. Gelin hepimiz bunu yapalım. İyice bu tipleri dışlayalım. Böylece 3 kişi de olsa 5 kişi de olsa alım satım konusunda ciddi insanlar kalsın burada. Bunlar belli ki bizi adam yerine koymamanın da ötesinde bir tutumu önümüze koyuyorlar.
 
Geri
Üst