Özel Mesajlara Cevap Vermeyen Kullanıcılar

Ya kardeşim sizin durum gene iyi.Geçenlerde gecenin bir yarısı bir mesaj geldi.Bass gitara yeni başlıyorum filan yardımcı olabilirmisiniz diye.1 saat sonra cevap yazdım seve seve babında kendi tecrubelerimi yardımcı olabileceğim konuları filan.Fakat gel gör ki adamdan cevap yok.2 gün kontrol ettim mesajı.Hem özel mesajı görmüş hemde her gece foruma giriyor.En azından baktığım gecelerde.Kardaş sen hayırdır yani.
Gerçi bu durum sizinkiler kadar sinir bozucu bir durum değil ama bu durumda özel mesajlara cevap verilmeyen durumlara girer yani.
 
Ya kardeşim sizin durum gene iyi.Geçenlerde gecenin bir yarısı bir mesaj geldi.Bass gitara yeni başlıyorum filan yardımcı olabilirmisiniz diye.1 saat sonra cevap yazdım seve seve babında kendi tecrubelerimi yardımcı olabileceğim konuları filan.Fakat gel gör ki adamdan cevap yok.2 gün kontrol ettim mesajı.Hem özel mesajı görmüş hemde her gece foruma giriyor.En azından baktığım gecelerde.Kardaş sen hayırdır yani.
Gerçi bu durum sizinkiler kadar sinir bozucu bir durum değil ama bu durumda özel mesajlara cevap verilmeyen durumlara girer yani.

Bir teşekkür bile mi etmedi? Bunu demek istiyorsan (ben öyle anladım) büyük ayıp hakikaten.
 
Benim tavsiyem böyle insanları engelleyin ben öyle yapıyorum mesajımı atıyorum sonra okuduğunu görünce insanlık halidir diye bir ikin sonra yine kendimi hatırlatıyorum cevap vermiyorsa böyle üyeleri engelliyorum bunların kimseye faydası olmaz ne benim ilanımı Görsün nede paylaştığımı herkes bunu yaparsa zaten banlanmış gibi boş sitede dolaşır :)
 
Adam, -kimseye hayır diyemiyorum- tribinin gerçek manada vücut bulmuş hali, harbi -hayır- bile yazamıyor. h bile yazsa kabulum vallaha alınmayacam. Hatta büyük h yazmasına da gerek yok. Bir de günlerce sms atar, arar sorar sonra da bir harf bile göndermez. Çok ilginç ya harbi hayret ediyor insan. İnsana dair insan ansiklopedisi olsa bunlara kafadan 4-5 cilt bölüm ayrılır.
 
İsim vermeyim bir pedalı satın almak için 22 gün cevapsız bekledim. Dedim işi vardır sıkıntı olmuştur. Arada öneri sundum kolaylık olsun diye, şu anda işlem yapamıyorum, 1 ay sonra yapsak olur mu der diye bekledim. Hani bir nevi ben de söz verdim, arayışa girmek istemedim ayıp olur diye. Parayı da direkt yollayıp peşin almayı düşünüyordum, hiç yapmadığım iş.
En sonunda mesajlarıma
cevap gelmeyince biraz daha fazla ödeyerek kaçırmamak için başka yerden aldım ve konuya da durumu yazdım, biraz serzenişte bulunarak. Sonuç; cevap geldi. Tabi ne derseniz diyin söylenen herşey inandırıcılığını yitiriyor artık. O mesaj sonrasında da talip zor çıkar. Hemen yere gömmemek için olayın akabinde satıştan kaldırılan ve sahibindende ilana açılan ürün konusu haricinde de herhangi bir açıklamada bulunmadım.
Evet arkadaşlar, mesajların okunduğunu görebildiğimiz gibi sahibinden vb sitelerde yakın tarihte satışa çıkarırsanız görebiliyoruz.
 
Son düzenleme:
Daha kötüsü, bireysel kullanıcılardan ( hayat telaşesidir bi nebze görmezden gelinebilir) ziyade ,
Dükkan adıyla iş yapıp ürün pazarlayan ve ürün hakkında 2 soru üst üste sorunca dönüp cevap vermeyen '' esnaf '' lar var.
Sadece forumda değil distribütör firmaların CANLI DESTEK bölümleride bu yazdığıma dahil.
Yahu göz göre göre yapma bunu bari. Sen bu işten ekmek yiyorsun, bende potansiyel müşteri olarak gözümle görüp, test edemediğim bi cihaz veya ıvırzıvır için soru sormak zorundayım ki satılanın ne olduğunu, kaça olduğunu, stok durumu, garantisini, kargosunu, elime geçecek süresini falanını filanını bileyim.
Ben zaten bi müşteri olarak ilana bakınca bunları görebilmeliyim bu benim en doğal hakkım değil mi?
Bunları sorunca genç kız gibi ne tribe giriyorsunuz bi anlamadım gitti.
Tamam elimiz mahkum size istemesekte para kazandıracağız belki ama bırakta bari satın alırken bizimde içimize sinip yüzümüz gülsün.
Ya ilan açarken bunları adam gibi açıklayıcı yaz (forum veya kendi siteleri) sormak zorunda bırakma insanı yada sorulan cevapları görmezden gelme.
Çünkü sen ne kadar görmezden gelirsen, ben seni (tekrar tekrar sordukça) okadar fazla görüyorum. :happy:
Yada bu kadar rahatsız oluyorsanız diyalog kurmaktan ve ürün ile ilgili gelen sorulara cevap vermekten, yapma bu işi... NET ! :finger:
 
Arkadaşlar alım satım hırsından sıyırmak üzeresiniz. Bence cevap yazmayan üyeleri katran ve tavuk tüyüne bulayıp meydanlarda gezdirelim. Oldu olacak.
Kendim için istiyosam namerdim. Valla öğrencilerime lazım. :(

Ama gerçekten öğretmen olmam nedeniyle öğrencilerim için de çok alım yaptığım oluyor. Mesela çocuk haftaya kursa başlayacak. Sıfır ekipman alıp hevesi geçerse maddi yük olmasın diye 2. alıyoruz. Uygun fiyata olan seçeneklerden cevap vermeyenler oluyor. E çocuğa da gösteriyorsun şu var, bu var diye. Beğendiği ürün için cevap gelmeyince üzülüyor haliyle. Ya da bütçesine uygun olduğu için cevap beklediği oluyor. Bu gibi durumlar da var.
 
Ben manyetiğin satılmadığını teyit ettikten sonra hesap numarası isteyip havale yaptıktan sonra kargoya vermesini istemiştim, daha da ses gelmedi. Adamın ölmediğine eminim forumda aktif:D
 
Ben genelde elden yaparım takası satın/almayı. Bir keresinde adam iki kere gelmişti Ankara'ya. İkisinde de alacağım dedi ama geldiğine ses soluk yoktu hiçbirisinde de. Bir kere de adamla pazarlık yaptık 1 gün boyunca, sonra kabul ettiğim gün görüldüde bırakmış. Cevap falan da yok hem de profil resmini değiştirmiş. Çok absürt tekliflere bile sağolun düşünmüyorum diyorum. 7-8 tellilerle takas olduğunu bold yazmama rağmen ısrarla 6 telli teklif eden de var
 
2017'ye girerken hala aramızdalar.

giphy.gif
 
Geri
Üst