Mooer Hayranlığı Oluştu .

Green mile ,hustle drive,shinverb reverb kullandım, greenmile kullandığım en iyi overdrive pedalı diyebilirim.hustle drive hoş.reverbi beğenemedim sanırım benimki sorunluydu.xotic bb preamp ile boostlanınca greenmile ,bir efsane..
 
Drive'ları hakkında yorum yapamayacağım ama, özellikle phase ve chorus'unu kullanmış biri olarak yorumum vasat pedallar oldukları. Özellikle MXR Phase 90 ile karşılaştırınca Mooer oldukça zayıf kalıyor hacim olarak.
 
Drive'ları hakkında yorum yapamayacağım ama, özellikle phase ve chorus'unu kullanmış biri olarak yorumum vasat pedallar oldukları. Özellikle MXR Phase 90 ile karşılaştırınca Mooer oldukça zayıf kalıyor hacim olarak.

Mooer modülasyonda vasat evet. Ama drive ve dist. konusunda "aynı fiyat aralığındaki" rakipleri arasında en iyisi diyebilirim. Zaten modülasyon efektleri her babayiğidin harcı değil. Rakiplere baktığında da Joyo, Add, MS, vs. modülasyonu iyi olan yok..
 
Mooer'ın mavi kutudaki Chorus'unu çok severek kullandım. Nirvana ekolundeki tizli Chorus'u sevmememle birlikte, Mooer'daki su gibi transparan ve hafif chorus tınısını çok sevmiştim.

Eleclady fiyatına göre fena bir pedal değil.

Phaser'ını ise ben de sevmedim. Yalnız ben Mxr Phase 90'ı ve Phase 100'ü de kullandım, onları da hiç sevmemiştim.
 
Eleclady hakkında bir iki kelam edebilecek var mı? Önceki sayfalarda kısaca değinilmiş ama biraz daha detaylı yorum yapan olsa iyi olurdu. Electric Mistress gitarımdan pahalı :( bari bununla nefsimizi köreltelim.
Eleclady çok sevilen bir pedal, Hartman Flangerdan daha iyi olduğunu iddia ediyor ikisine de sahip olanlar. 18v Electric Mistress almadan önce sırf Eleclady kullanıyordum ve hiç tam anlamıyla mutlu olamamıştım. Biraz volume drop var, 12v ile kullanınca bu ses kaybı düzeliyor. 2 gün önce Eleclady'i 12v ile çalıştırma fırsatı buldum ve 18v Electric Mistressımla karşılaştırdım. Kabul ediyorum non-Deluxe Electric Mistress biraz chorus karakterli ama Eleclady'nin yanında resmen chorus gibi kalıyor. Onun dışında drivedan sonra kullanınca Eleclady çok değiştiriyor drive'ın karakterini, Blend pedalı ile bu durum düzeltilebilir muhtemelen (volume drop da). Deneme ihtimalın varsa Eleclady'i Boss LS-2 ile beraber deneyip (drivedan sonra falan) öyle almanı tavsiye ederim. Clean de pedal gayet güzel bu arada.
 
Skverb ve reecho pedallarini kullanan ve yorum yapabilecek var mi?
Birisi reverb diğeri delay pedalı ikisinide kullanmıştım mooerun delayları arasında en sevdiğin Reecho olmuştu benim Delay ve reverb ihtiyacını aynı anda Bi nebze olsun karşılıyor
Skyverb ise biraz daha karakteristik Bi reverb her zaman kullanılmıyor :) delay arıyorsan valeton pedalları Bi incele derim bende almayı düşünüyorum Aliexpresten
Coral Echo - valeton
 
Skverb ve reecho pedallarini kullanan ve yorum yapabilecek var mi?

Shimverb var bende. Skyverb e göre daha küçük reverb alanı var. Pedal aktif olduğunda sesleri biraz koyulaştırıyor. Bu da hafif yuvarlanmış bir ses gelmesini sağlıyor. Genelde spring reverbte kullandığım için verdiği tepki doğal geliyor. Parasını hak eden bir pedal bence.

Delay olarak joyonun quattro pedalını aldım. Kesinlikle tavsiye edebilirim. MXR Carbon Copy'den daha fazla zevk alıyorum quattroyu kullanırken.
 
Reecho ben bir süre kullandim. Ama Repeater sonradan cok daha hosuma gitmisti.

Reecho saniyorum Boss DD serisi muadiliydi ve tape eco modunu seviyordum.
 
Ensemble King aldım yakın zamanda, ama beklentilerimi çok karşılayamadığını itiraf etmek zorundayım sanırım. Çok hafif karakterli buldum, knobları %50'den fazla açmadıkça çok belli etmiyor kendini. Elbette benim 10W'lık pratik amfimin de etkisi bunda büyüktür ama internette de benzer yorumları çok gördüm (muhtemelen youtube'daki tüm videolarını izlemişimdir).

Sırada Reecho ve Skyverb var, allah yüzümüzü kara çıkarmasın bu sefer ne diyelim :)
 
Kullanmadım da araştırdım baya kullananlar çok memnun. O yüzden skyverb almadan space reverbude bir dene. Videolara göre konuşursam space vern çok daha naturel geliyor.
 
Konuyu görünce yazmasam olmaz dedim.Ben hiçbir mooer pedalını kullanmadım ama görüntüleri o kadar küçük ve şirin ki gerçekten bana çok sempatik geliyor bu pedallar böyle 10 tane alıp yan yana dizesini getiriyor insanın.:D
 
2 yıldır sadece mooer pedallar kullanıyorum aktif şekilde sahneye çıkıyorum ve genelde farklı farklı yerlerde ve sistemlerde çalıyorum micro di aldıktan sonra amfi götürmeyi de bıraktım hala çok memnunum çıkan sesten. almayı düşünen arkadaşlara tavsiyem delay için reecho yu reverb içinde shimverb ü almayın repeater ve skyverb alın bunun dışında yaklaşık 15 tanesini denedim hepsinden memnunum güzel bir başlık olmuş (y):)
 
Geri
Üst