Jay Turser Jt 300

Öğrencime yarın bir Jay Turser teslim edeceğim ve bu gitar yukarıda @mahmuttuncer tarafından da videosu olan gitar. Gitar manyetikleri modifiye amaçlı sökük vaziyetteydi ben topladım yeniden. Ayarladım ve açıkça söylemeliyim (ki @manyektik de belirtmiş) başlangıç için iyi ama sonrasında ı-ıh. Bu noktada kesinlikle SX diyorum. Ama illa ki deneyerek almak lazım.

Do-Re'ye ilk parti yeni seri SXler geldiğinde denemeye gittim. Elime aldığım ilk SST57 maalesef derin bir sessizliğe gömülmüş vaziyetteydi. Klavyesi de ele takılıyordu. Hemen ardından American Alder denedim ve bayıldım. Tek parça maple sap hem de kaymak gibi. Tonlar cam gibi.

Yani denemek şart.
Sx hiç denemedim ama sx in daha pahalı olduğunu düşünürsek Esp-Ltd almak daha mantıklı değilmi hocam ? gerçi dediğniz gibi gitar denemeden alınmaz ama en azından popüler bir marka
 
Şöyle diyelim, JT'ın iyisi 10-15 tanede bir çıkıyor. Ama en fazla beşinci denemede iyi bir SX'e denk gelme ihtimali çok fazla. Ağaçları iyi çıkıyor genelde. Birkaç modlama ile de fiyatının fazlasını verebiliyor. En azından ileride iyi bir şeye denk gelinse de, yedek gitar olarak tutulabilir.
 
Geri
Üst