Boss Prosesör Tonları Hakkında Yardım ??

Z

zenzenzen

arkdaşlar, Boss ME 50 prosesörü bilirsiniz, ben onu sahnede anfi modellemesiyle birlikte kullanıyorum. sorunum evde veya stüdyoda yakaladığım tonları sisteme girince yakalayamamak üzerine. analog gibi kullanıyorum pedalı, ton yazma kaydetme kısmını pek tercih etmiyorum. mesela temiz crunch tonları ayarlayıp sisteme girince daha sustainli ve yüksek drive ton olarak karşıma çıkıyor. ME 50 kullanan veya sahnede kullanmış arkadaşlar tonlama ile ilgili deneyimlerini parylaşırlarsa sevinirim. tarz alternatif rock. yorumlarınız için şimdiden teşekkürler
 
her sistemin, kulaklığın, stüdyo ortamının, amfinin karakteri farklı olduğu için söz konusu değişimler çok olası. yapman gereken 3 tane seçenek var, basitten zora doğru gidelim. a) her ortam için preset ve bankalar yaratacaksın b) ortam değişikliklerine eq ile müdahele edeceksin c) amfi mikrofonlayacaksın.
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #3
teşekkürler, amfi taşımak zor diye modellemeyle destekledim GDI-21 olumlu anlamda fark yaratıyor. söylediğine göre araya bir tane de EQ atarak denemekte fayda var.
 
Geri
Üst