600 Liraya Gitar Tavsiyesi?

Tarzın ne bilmiyorum ama bir kaç Shecter çalmışlığım oldu fiyatına göre çok iyiler. Yinede 2. el bile olsa denemeden alma. Bu fiyatlarda aynı marka ve seri gitarlar bile ton olarak çok farklılık gösterebiliyorlar.
 
Ben olsam o bütçeyle linkini verdiğim m-600'ün peşine düşerim. PRS'in Kore üretimlerindeki işçiliği nedense pek sevemedim ben. Tabii belki bana öyle denk gelmiştir ama bildiğin fabrikadan deli gibi ayarsız çıkmıştı denemek istediğim gitar.
 
o bütçeyle sıfır gitar almayın bu 1. ikincisi ise epiphone alacaksanız standardının altını almayın. üçüncü ve son olarak o bütçeyle alın ikinci el bir squier, bulabildiğiniz kadar eskisini ve temizini bulun, çok iyi durumda değilse az bakım yaparsınız, humbucker ya da single manyetik farketmez çakın yanına bir sansamp gt2 keyfinize bakın. ha ilerde düşeş bir iki manyetik bulursanız daha da iyi hale getirmiş olursunuz. yine o bütçeye boşuna çöp amfiler almayın, zira performansa çıkartamazsınız, evde çalışsanız tatmin olmazsınız, iki sert karakterli hoparlöre ya da bilgisayarınıza sansamp ya da muadili bir şeyle bağlayın, ses kartınız yoksa ucuza steinberg ci1 falan gibi bişey bile alabilir, bütçenizle harikalar yaratıp, cebinize para bile artırabilirsiniz. biraz ikinci el piyasasında pusu da beklemeniz gerekecek ama değer. yukarı da yazdıklarımı maksimum 750ye alabilirsiniz iyi bir kovalamaca sonucu. sanırım toplam 1000 tl amfi gitar prosesore ayırmıştınız. bunların yanına bir eq ya da bir processor (siz öyle istiyosunuz diye) ekleyebilir, ya da bakım tel ıvır zıvır masraflarını da kalan parayla karşılayabilirsiniz. nacizane tavsiyemdir :)
 
Geri
Üst