Hint Filmleri

arkadaşlar şu aralar hint filmlerine takmış durumdayım izlediğiniz bildiğiniz güzel hint filmleri varsa paylaşırsanız çok memnun olurum.benim en beğendiğim devdastı.
 
hint filmleri benim de ilgimi çeker teknik açısından, renkler, kostümler, dekorlar kendine özgüdür, kendini izlettirir, ama içerik açısından eski türk sinemasından pek farklı değildir, filmler genelde aşk teması üzerinedir ve müzik en önemli unsurdur, baş kahraman filmin en olmadık yerlerinde başlar şarkı söylemeye, bazen dans da işin içine girince görsel açıdan ziyafete dönüşebilir filmler, hint müziğini seviyorsanız bu açıdan bile hint filmleri bir hazinedir, bi ara flash tv'de yayınlanırdı, izlerdik, şimdi yine özel bi kanalda hint filmleri yayınlanıyor, benim aklıma ilk Muson Düğünü geldi, bu film yabancı film dalında oscar'a da adaydı sanırım(almış da olabilir) özellikle müzikleri dinlemeye değer, ha bi de hint filmleri denince ilk olarak bollywood akla gelir :)
 
ya ben hiç sevmiyorum şu hint filimlerini bana çok komik geliyor :LOL: brezilya dizileri gibi..bide yarısı şarkı falanda benim izlediklerimin :LOL:
 
sonuna kadar izlediğim hint filmi yok ancak bana çok komik geliyo. bir keresinde izlemiştim çok ciddi bir adam vardı ve sevgilisine aşkını anlatmak için birdenbire dans edip şarkı söylemeye başladı. zaten şarkı ve dans vazgeçilmez iki unsur hint filmlerinde. dediğim gibi komik..
 
eskiden hbb diye bir kanal vardı orda çok çıkardı hint dizileri şoyle bir sahne hatırlıyorum(aksiyon-romantizm tarzı bir dizi)
eleman koşa koşa telefon kulubuseni koşuyo telefon çalıyo mafya arıyo bişeyler diyor sonra sagına bak diyo bam sag taraftaki bina havaya uçuyo soluna bak diyo bum soldaki bina uçuyo falan
çok acaip yapımlar çok...
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #8
ya zaten çoğu insan gülmek için izliyo hint filmlerini.ama dikkat edicek olursak çok renkli,çok sıcak.fakat eğer gerçekten devdası izlerseniz hint filmleri hakkındaki düşüncelerinizin biraz olsun değişceinden eminim.özellikle filmin sonuna dikkat :!:
 
hint filimleri cok komik gerceken.. sabrim sonuna kadar izlemeye hic bi zaman izin vermediysede, tavsiye ederim :) ciddiyken birden bire dans ederler :D bir ara cok cıkıyodu tvde .. artik goremiyorum..
 
sonuna kadar izlemek gerçekten de mümkün olmuyor.çünkü hemen hemen 3 saati buluyor çoğu filmin süresi!bu 3 saatin herhalde 2,5 saati falan dansla şarkıyla geçiyodur.bi programda (hatırlamıyorum hangi program olduğunu ama şu dünyayı gezen belgesel programlarından birinin hindistan bölümüydü) bollywood setlerini de göstermişlerdi.hindistan'da önemli bi sektörmüş bu film sektörü.biçok insana da ekmek kapısıymış.filmlerdeki çoğu mekan dekormuş.bi de çok fazla figüran kullandıkları için hindistan'da yoldan çevirdiğiniz herhangi birinin, hayatında en az bi kez,bi filmde -bikaç saniye bile olsa- görünmüş olma ihtimali yüksekmiş!:)

ben ilkokuldayken falan çok çıkardı televizyonda bu filmlerden.hatta dizi film olanı bile vardı.nedense ilgimi çekerdi izlerdim hiç bişey anlamasam da!:)şimdi diğer kanallarda hiç görmedim ama meraklısına shovmax'te hergün yayınlıyorlar bi tane.
 
össye hazırlanırken, heyet raporu aldığımın ertesi günü evin rahatlığından ve çalışmak dışında her şeyi yapacak bir psikolojiye girdiğimden bir hint filmi izlemiştim, bi çocuk kızla chat yaparken tanışıyordu falan... pek bi hoşuma gitmişti :) gerçi danslar ve şarkılar çok uzun sürüyordu, oralarda geçiyordum; ama izledim beğendim de :)

eğer hint filmi izlemek istiyorsanız kanal1'e bakın derim, sık sık rastlıyorum ben
 
evet ya çıldırtır insanı öff nefret ederim zaten öle sürekli şarkı söylenmesinden filmde.bide böle biranda orkestra var sanki :LOL: :LOL:
puhahahahahahaa :LOL: :LOL:
 
swin demiş ki:
evet ya çıldırtır insanı öff nefret ederim zaten öle sürekli şarkı söylenmesinden filmde.bide böle biranda orkestra var sanki :LOL: :LOL:
puhahahahahahaa :LOL: :LOL:

aynen öyle.bende seyrederken bol bol gülüyorum.hele birde o dansları yokmu :D neşeli adamlar.tabi kültür meselesi saygı duymak lazım.:D
 
eheh doğru walla
bi de sınırını ayarlayamıyorlar, o şarkılar sürüyo da sürüyo...

türk filmlerinde de anlaşılmadık zamanlarda bi anda şarkı söylenmeye başlanır ya :)
 
berbat ya bu filmler.bir de o kadar film çekip çar çur ediyolar valla.yılda 1000 tane film çekiyolarmış ama kimse sallamıyor hala.bıraksınlar onlar film çekmeyi valla
 
filmler değil zaten ilginç olan, orada işlenen kültürel motifler ilginizi çekerse çeker, tabi giderek sıkıcı bi hal alması konusuna katılıyorum, ama ben o danslar ve müzikler için bile izlemekten keyif alıyorum...
 
Çoğu konusu aşk ,..ya erkek kadına seranat yapmakla geçiyor ya da kadın erkeğe ..birde diyalogları çok komik,kız kardeşim izliyor bazen benimde gözüm takılıyor...
 
Geri
Üst