Mayfly

Mayfly dinleyicileriyle sürekli biraraya gelebilmek için kış sezonu boyunca Gitar Cafe'de sahnede..

Her salı gecesi 11:00-02:00 arasında grubun web sitesinden oylarla seçilen cover şarkılar ve besteler ile uzun zamandır farklı bir tarz ve yorum ile eğlenemeyen müzik dinleyicilerine hitap etmeyi amaçlıyor...

Cover şarkılar seçimlerinde grubun tarzıyla bütünleşmiş olan Evanescence, Guano Apes ve Korn gibi popüler yabancı grupların Mayfly'a özgü yorumları ile besteler arasında hem internet üzerinden paylaşıma açık olanlar hemde ileriki aylarda hazırlanması planlanan albüme konulacak şarkılar seçilmiş durumda..

Grup üyeleri: Vokalde Seda Turan, Elektro Gitarda Mehmet T. Akalın, Bas Gitarda Emir Korur ve Davulda Baran Akalın..

Mekan bilgileri:

Adres: İSTİKLAL CAD. AYHAN IŞIK SOK. NO:11 (GARANTİ BANKASI SOKAÐI)

Tel: 0212 251 58 09 [email protected]

Grup Bilgilerine ve Grubun forum listesine Cafe Gitar web sitesinden de ulaşabilirsiniz:

Cafe Gitar web sitesi: http://www.cafegitar.com/

Cafe Gitar mayfly forumu: http://www.cafegitar.com/forum/viewtopic.php?t=12
Not. Giriş ücretsizdir.

www.mayflyband.com | [email protected]


balo stage konserini kaçıranlar için görüntüleri: http://www.garaj.org/galeri/242/mayfly.htm
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #3
mayfly 5 eylül(salı) gecesi gitar bar da sahnede..


mayfly ilgi gören cover şarkıları 5 eylül gecesi gitar bar da çalıyor.. rockncokeda veya diğer konserlerde aradığını bulamayan tüm müzikseverleri bekleriz.. gecede korn, guano apes, evanescence coverları çalınacak.. - www.mayflyband.com
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #4
mayfly 28 eylül 2006 (perşembe) ekşi limonda sahnede.. biraz son dakika haberi oldu ama neyse.. 10-12 arası ilgilileri bekleriz.. (bu da biraz resmi oldu galiba)..
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #5
mayfly 6 ekim cuma günü hücum kedi ön grubu olarak sahnede (gitar bar - taksim).. 3-4 tarzımıza uyan şarkıyı seçip çalıyoruz.. ilgililerine duyurulur..


video görüntülerimiz için: www.youtube.com/mayflyband adresine de bakabilirsiniz..
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #7
mayfly'ın kuruluş zamanlarından kalma bir konu (birden fazla grubun üyelerinin gelip gitmesiyle -yani belli bir zaman içerisinde- oluştuk).. bize çok emeği geçen bir arkadaşımız nedeniyle öyle duruyor (çok basit anlatımla).. aslında benzer şekilde değişecek birkaç! şey daha var.. örneğin playlist eski playlist, cover örnekleri şu an çalmadığımız tarzda, ekipmanlarla örneğin winamp skininin pek ilgisi yok.. yakından bilenler konuyu biliyor fakat bir süredir varolan haline dokunamıyoruz.. belli (ve çok kısa) bir süre sonra siteye müdahale etme imkanımız doğacak.. yani tamamen bizi yansıtan veya yanlışlıklar içeren çoğu şey değişecek diyelim.. (dikkatini çekiyorsa yeni resimlerimiz bile dışarıdan link olarak çalışıyor)..
 
ya vokalınızı amy lee ya benzettım grounus olarak keske ızmırde olsaydınız ızmırde kız vokallı gurp fazla yok yada kadın umarım cıkar ızmır de de hep erkek hep erkek neereye kadar
 
çok teşekkürler.. kısa bir süre önce (geçen hafta) davulcumuzu değiştirdiğimizden bar performanslarına ara verdik.. bu hafta 26 Ekim perşembe günü studio-live da suitcase öngrubu olarak konserimizden sonra her çarşamba ekşi limon-taksim de bizi dinleyebilirsiniz..

magiluma da başarılar dileyerek teşekkür ediyoruz..


----------------------------------------

çarşamba olan bar performansımız cumaya alınmıştır.. cuma günü görüşmek üzere.. bu arada yeni konser görüntülerini flickr ve sitemize de ekledik.. çok yakında youtube'dan da izleyebilirsiniz..
 
15 Aralık Cumartesi 22:00 Studio Live - Taksim

2005 yılında kurulan İstanbullu alternatif/progressive rock grubu Mayfly; uzun bir aradan sonraki ilk açılış konserini 15 Aralık Cumartesi günü Studio Live'da veriyor. Özellikle Tool, Deftones, Incubus sevenlerin kesinlikle kaçırmaması gereken gecede uzun zamandır Kadıköy ve Taksim'de sahne alan Sunday Workers alternatif şarkıları ile eşlik ederek tüm gece boyunca eğlendirmeye devam edecek.
 
***** eXtreme Tribute Night******

+Deftones
+Korn
+LimpBizkit
+PapaRoach
+Soulfly
+Rage Against The Machine
+Evanescence
+HIM

Mayfly - Wade - 4artı1 - Cingar


Perşembe 7, 2008 - kapı açılışı: 8:00pm

Kemancı Rock Bar
Sıraselviler Caddesi 33/1, Beyoğlu 34427 İstanbul
 
Mayfly Konseri@Kadıköy Buddha Bar
28 Şubat 2008 22:30-02:00

Vokalde Seda Turan, gitarda Mehmet Akalın, bas gitarda Emir Korur ve davulda Baran Akalın'dan oluşan Mayfly, Kadıköy'ün popüler mekanı Buddha'da duruşundan ödün vermeyen cover parçalarıyla sahnede.. Gece boyunca Korn, Deftones, Tool, Guano Apes, Evanescence ve Incubus'tan grubun web sitesi olan www.mayflyband.com'da dinleyicilerin seçmiş olduğu şarkılar çalınacak..
 
***fxxkin core night***

inflames coverlarıyla chaos diary,
tool, incubus ve deftones ile mayfly,
on dakika şarkısıyla tanınan sahte cennet
ve ratm coverları ile cingar 04 nisan cuma akşamı ekşi limon bar - taksimde gece boyunca sahnede..

2371322606_9afe64af83.jpg
 
Geri
Üst