Sakin

M

morvedelisi

'Sakin' çok yeni bir topluluk sayılmaz ama,bir türlü net üzerine pek birşey koyamadıkları için bir link veremediğim için konuyu açamadım,ama sonunda oldu..

Cenker: Bas
Onur: Gitar/vokal
Soner: Davul/vokal
Ozdemir: Gitar/vokal

Rock / Indie / Shoegaze tadında olan topluluk,albüm kayıtları için şu günlerde yoğun bir çalışma içersinde,Volkan Gürkan önderliğinde çalışan topluluk,Alternatif dinleyen kitle için altın değerinde.. 'Kırmızı Oda' favorim.

784496200_m.jpg


http://www.myspace.com/sakin
 
ilk önce dergide grup hakkında bilgileri okumuştum ve bana gayet profesyonel gözüktü. sonra myspace'den bestelerini dinleyince kulağıma çarpan ilk gitar tonu oldu.
kırmızı oda ilk çarpan şarkı; ki gitar melodileri çok iyi işlenmiş. çok sürükleyici. denek hayatım ve edepsiz komedya'da hiç fena değiller. yolunuz açık olsun diyorum arkadaşlar.
 
tesadüfen demolarını dinlemiştim çok hoşuma gitti denek hayatım çok güzel bri parça ama kırmızı o da favorim... albim çıkarsalar bence iyi bir çıkış yakalarlar eğer gerekli promosyon sağlanırsa ben çok istiyorum şöyle elle tutulur güzel bir iş onlardan....
 
http://www.myspace.com/sakin den...

seffaflik dileyenlere album hakkinda

evet, 5 haziran'da soner'in davul kayitlari ile baslayan album sureci onumuzdeki hafta bas kayitlari ile devam edecek. radar sonrasi, gitar ve vokaller temmuz'un tamamini kaplayacak sanirim. agustos ayinda albumun mix ve master isleri de problemsiz giderse, eylul'de albumu elimizde tutuyor, raflarda goruyor olacagiz. sunu soyleyebilirim ki su ana kadar dinlediginiz sarkilari begenip, onlarla hemhal olabildiyseniz, cok guzel bir surpriz bekliyor olacaksiniz bu surecte. umalim, hic bir sey kostek olmasin. simdilik boyle kisa ve net olsun, gelismelerden haberdar edecegiz; calismak, hayal kurmak, umut etmek gerekiyor.


ayrıca



1 temmuz 15:40 sakin@Radarlive MTV Canli Yayin
 
çok sempatik bi grup,,sound akılda kalıcı ilk dinlemede takılıp kalıyor insan,,umarım herşey güzel olur,,takipçisiyim,,Radarlive'da başarılar,, ;)
 
Geri
Üst