Warlock Revenge'e Kahler 7300 Takmak

  • Konuyu açan SatanicBlessing
  • Başlangıç tarihi
S

SatanicBlessing

Merhaba arkadaşlar, buradaki ilk konum olacak.
Ben ikinci el bir gitar aldım ve bunu kendime göre dizayn etmekle işe başladım. Fakat sipariş ettiğim Kahler 7300'ü nasıl takacağım hakkında bir fikrim yok.

kahler without drill.png


Sipariş ettiğim kişi kırmızı kutucuk içine aldığım açıklamada "Kahler ile ilgili bir başka iyi özellik ise takmak için gitarınızın yarısını delmek zorunda değilsiniz. Basit bir üst hat yeterli olacaktır." demiş fakat delmeden kolun çalışması mümkün mü?
Wammiworld adlı internet sitesinde 7300 için olan pl1 ve 7300 şemasını kaydettim. Bu işlemleri doğru bir şekilde tek başıma uygulayabilir miyim, yoksa kimlerden yardım almalıyım?
Yaşadığım yer itibariyle burada luthier bulmam çok güç görünüyor, eğer yapılacaksa gövdeyi kesme işlemini titizlikle nerede ve nasıl halledebilirim acaba?

Biraz fazla soru sordum fakat yardıma ihtiyacım var, şimdiden herkese teşekkür ederim.
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #3
güzelce kutuya koyup bir luthiere göndermekte fayda var bence. delip kesiyoken boyayı felan çatlatırsın gerek yok bence luthier halleder.
luthier konusunda hak veriyorum, fakat burada müziğe dair neredeyse hiçbir şey yok. bir kez daha iyice araştırıp karar vereyim, teşekkürler :)
boya konusunda da, boyası da değişecek fakat iyi bir airbrushçı bulamazsam kendim halletmek istiyorum :D
 
En son bir moderatör tarafından düzenlenmiş:
Geri
Üst