Müzik Kulağı Dediğimiz Şey Tam Olarak Nedir?

Rahmetli büyük adammış vesselam. Yenilir yutulur işler değil yaptıkları, kulak mulak iyi güzel de adam ayaklı kulak, dansçı, ikon ne dersek diyelim her numara var. Dangerous çıktığında lise sondaydım, hala o etkisi üzerimdedir, maykıl yılı gibi birşeydi o zamanlar, klibiyle, imajıyla büyük işlerdi. Gerçi o sene büyük bombalar patladı peş peşe, daha sonra hiç bu kadar verimli bir yıl görmedik. 91 senesi rock'ın belki de en büyük son patlaması oldu. GnR, Metallica, Pearl Jam, Nirvana, U2, daha say say bir sürü albüm/artist/prodüksiyon var. Güzel bir dönemmiş vesselam.
 
Son düzenleme:
7 albümde bulunmuştur diyen ben miyim? , kendi verdiğin yanlış bilgini kendin düzelttin 18 albüm diyerek. Ben tahmin ettim sadece hangi albümü kastettiğini.
Ciddi seviyede bilgi eksikliğiniz var. "burada verdiği herhangi bir konser yoktur, Herhangi bir albüm bile çıkarmamış durumda" derken 6 yaşında "Jackson5" grubuna katıldığını yüzlerce konser verdiğini ve ilk solo albümünden önce 7 albümde bulunduğunu bilmemeniz mümkündür. Sacece H. Metal dinlemenizden ya da next generation müzik dinlemenizden kaynaklanıyordur.
Bu nasıl bir aşağılamadır sen kimsin ki benim ne dinlediğimi biliosun, müzik otoritesimi sanıyosun kendini?
Neyse yani sen bütün dünya bu çocuğun doğuştan yetenek olduğunu algılamış ki bütün hocaları Michael'ın "perfect pitch" olduğunu söylemiş belli ki bu sana dokunmuş, Seni bu tarz tartışmalarla TURKROCK'a değil ESRA CEYHAN'a katılmanı tavsiye ediyorum. Ve ne yazarsan yaz bu son mesajım.
 
Geri
Üst