RevelatioN(Heavy/Power/Thrash Metal) - Ankara

Merhabalar arkadaşlar bu başlık, RevelatioN hakkında edindiğiniz olumlu olumsuz fikirleri ifade edebilmeniz için açılmıştır.

Grubun temelleri 2002 yılına uzanıyor. 2002 yılında gitarist Baran grubun halihazırdaki bateristi Burçin ile tanıştı ve RevelatioN kuruldu. Grubun müziği power, thrash ve heavy metal etkileri taşımakta. RevelatioN bugüne kadar her grup gibi bir çok eleman değişikliği yaşadı. Grubun şu anki kadrosu:

Baran YAŞAR----------Gitar/Back Vokal

Özüm ERDOÐAN-------Gitar

Burçin AK---------------Bateri

Atilla BADEM------------Bas

E. Anıl KARTAL----------Vokal

Grubun son kadrosu ile kaydettiği True Lies şarkısını ve diğer çalışmalarını http://www.myspace.com/revelationturkey adresinden dinleyebilirsiniz. Yorumlarınızı bekliyoruz.
 
Şarkı ismini görünce SOLITUDE - "True Liar" geldi aklıma... Ne güzel grup ve ne güzel şarkıydı... Özledim o kadroyu.
Size de kolay gelsin. 47 beste ilginçmiş, başarılar...
 
başarılar parçalarınızı dinledim. az çok
vokalinizin sesi hoşuma gitti bunu belirtiyim en başta
:D
diğer muzik aletleride fena değil. :D
sonuç olarak tarafımca beğenilmiş bulunmaktadır.
başarılar diliyorum.
 
artık buraya da başlık açma zamanı gelmişti=:)Daha büyük bir hayran kitlesine ulascaksınız arkadaslar..son kayıtlarda her zamn ki gibi çok kaliteli..

angelizer.
 
Iron Maiden'ın 14. stüdyo albümü A Matter Of Life And Death'in çıkması şerefine ve Maiden'a saygı kapsamında 28 Eylül Perşembe günü. Ankara Manhattan Müzik Kulübünde bir gece düzenliyoruz.

Gecede Ankara'dan RevelatioN ve İstanbul'dan Res'n Tarh grupları canlı performanslarıyla Maiden şarkılarını seslendirecekler. Gece boyunca Dvd gösterimi ve sürpriz hediyeler de gelen Maiden Fan'lerini bekliyor olacak.
Manhattan Müzik Kulübünün adresi: Çevre Sok. No 7 Çankaya Ankara

Giriş 10 YTL [ilk içki dahil ] ve 18 yaş sınırı olacaktır.


Ayrıntılar ve afişler sitemizde: www.maidenturkey.com
 
Bu akşam Manhattan Bar da gerçekleştirilecek olan Iron Maiden gecesi organizasyon ekibi tarafından iptal edildi. Başka organizasyonlarda görüşmek dileğiyle.
 
Geri
Üst