Aya Hiç Gidilmemiş

Yönetici Uyarısı: Mesaj içeriği anlaşılmayı güçleştirecek ölçüde yazım ve anlatım hatalarına sahip olduğundan yönetim tarafından silinmiştir. Kasıtlı olarak Türkçe'yi yanlış kullanmaya devam etmeniz durumunda siteden atılacaksınız. Lütfen Forum Kurallarını okuyunuz.
 
NestorMakhno demiş ki:
Bayrağın dalgalanıyormuş gibi görünmesinin sebebide şu oalbilir. Bayrak sopasının üstünde sopaya 90 derece dik başka bir sopa var bayrağın açık bir şekilde görülmesini sağlayan. Adam bayrağı salladığında ucunun sağa sola kıvrılmasının nedenide eylemsizlik prensibi. Adam bayrağı çektiğinde bayrak bezi aynı yerde kalmak istiyor ve böylece ucu kıvrılıyor.


:LOL: Bayrak resmen yaldır yaldır yelleniyor hangi eylemsizlik prensibinden bahsediyorsun? O kadar rüzgar esiyorki adamlar bayrağı zaptetmekte zorlanıyorlar görebileceğin tek eylemsizlik bu olabilir :LOL:
 
kesinlikle doğru olduğna inanıyorum. çünkü görüntüler dikkatle izlendiği zamn, -ki aya 4 kişi gitti deniliodu- 5.kişinin görüldüğü gözlemlenmiş. ki sırf çıkarı için insan öldürmekten kaçınmayan usa nın aya gitti die düzmece kurması çok saçma da deil. ayrıca tek bi soru.. madem 69 gittiler şimdiye nie uzay seyehatleri başlamadı veya nie bi daha gitmediler...
 
Ruslar atmosferin dışına çıkıp geri döndüklerinde dünya'da bomba etkisi yaratmıştı.

ee bunu kaldıramayan amerika ne yaptı ? aya gitti aya =)

amerikalı halk tvden beyzbol maçlarını bile doğru düzgün net bir şekilde izlerken neil armstrong un ayı tavaf edişini ayna gibi gördüler.

bir de aya 3 kişi gitti ama nasanın aydan fotograflar adı altında yayınladığı fotograflarda 4 kişi var =)

bunlar komplo teorisi değil. bunlar gerçek..

bunlar zamanında yapmış olduğum nacizane araştırmamın sonuçlarıdır.
 
haha süper ya :D başlığı görünce hönk! dedim :D

ama hiç gidilmemiş olması saçma ya... Olsa olsa ilk yolculuk atmasyondur. İlk Amerika'nın çıkmış olduğu yanlıştır. Ama herşey de olabilir :D
 
Hardcore_Terrorist demiş ki:
bende inanmıyorum gittiklerine.madem gittler yıllar önce şimdi neden gidemiyolar? teknoloji dahada ileri şuan hadi insinler aya nie inmiyolar?

Para :) O kadar ucuz olsa zenginler gezmek niyetine giderdi zaten... Eğlence amaçlı o kadar yüksek kaynakları kullanmak saçmalık olurtdu bence...

Gidilip gidilmediği konusunda hiç kesin bir fiktrim yok ama, niye gitsinler önermesine de katılıyorum. Ne işimiz var kardeşim :?
 
niye dünyanın içine edip çok zor şartlarda başka gezegenlerde yaşamayı planlıyoruz peki?
düşünme kabiliyetimizi mi yitirdik?
ozon tabakasının farkında değil miyiz?
neden hala herşeyi sanki kaynağı bizim elimizdeymiş gibi tüketiyoruz?
 


Pek bu şekilde forumlara resim falan yapıştırmayı sevmem ama, umarım yasak değildir.

Yalnız ışığı düzgün kullanmışlar, çeken adamın solundan vuran güneş tabi ki çekilen adamın sağından vuracaktır :) (Fotoğraf olayını yanlış analiz etmişler)

Onun dışındakiler mantıklı gibi
 
çok ilginç ya... :)

emptyspiral haklısın tüketmemeliyiz. Ama işte insanlar açgözlü olunca nasılsa ben ölene kadar bişey olmaz mantığında belki de... Keşke umursasalar. Zaten Amerika'nın böyle uzaya taşınma gibi amacı olduğu çok ucukça bir fikir. Nasıl atmosfer oluşturulcak, nasıl toprak uyumlu hale gelicek falan... Ohoo
 
emptyspiral demiş ki:
peki bayrak nası havalanıyor,orda hava var mı :S
yuh hakkaten,doğruysa bunlar

Bayrağın havalanması durumu, onun sallandığını hiç görmedim. O hazır çubuklarla tutturulmuş bir bayrak hatta o bayrağın bir kopyasını dünya üzerinde de gördüm, harbiden havada ama dalgalanmıyor :)

Işık gölge olaylarına bir şey diyemiyorum, inilen aletin ışıkları ya da orada herhangi bir başka ışık konumlandırılmadığını bilmiyorum, astronotların üstünde olmasa da olur.

Yani bayrak olayının yalan olmadığını bilmeseydim diğerlerine bu kadar şüpheyle bakmazdım. Yani karalamak uğruna bir komplo teorisi de olabilir.

Ki aya adım basmak bana çok bir büyük adım gelmediğinden de insanlık için, pek sallamıyorum doğru mu yalan mı...
 
Gerçekten de işkillendim. Özellikle iki insanın gölgelerinin boylarının farklı olması artık olacak gibi değildi. Sanırım tam fiyasko anı bu oldu benim için.
 
Geri
Üst