Kafa Amplifikatör Kasası Tasarımı

Süsü, cancanı için şu case modding işlerine de göz atabilirsiniz. Hobici türk rockçı sayfasında bir mesaj var şu şekilde

QUOTE="DaggerStroke, post: 952205, member: 99465"]Case Modding işleri ile uğraşıyordum bir ara. Şimdilerde pek vaktim olmuyor... En son yaptığım bu;

xbox_360_lamborghini_case_mod_by_vendettax87-d5d2lde.jpg
[/QUOTE]

Ledli vs filan fena da olmaz.
 
Çok güzel görünüyor bunlar ama, nedir? Nasıl yapılır? Case modding denilen şey hakkında hiç fikrim yok.
Led'ler seviyorum. Bu kafa amplifikatörün mümkün olduğunda "vintage" görünmesini istiyorum ancak potların uçlarında aslında olmaması gereken küçük mavi ışıklar, "Nereden çıktı bunlar şimdi? " gibi güzel bir şok etkisi yaratabilir. Teşekkürler.
 
@DaggerStroke 'a bir öm çakılabilir. Ben de bilmiyorum case modding işini. Google'ladım forumlara gözattım bilgim ancak bu kadar. Vintage aletler için de ışıklandırma yapılabilir, illa modern aletlere giydirmek için değil gibi geldi bana, Biraz nabza göre şerbet tadında bir iş gibi. Ama düşünme, modlama, tasarı işine kafa yormak gerekir.
 
Ant ustad tolex rengini yesil yapti ben de elim degmisken biraz daha evirip cevirdim biraz daha art deco gozuksun istedim, daha aklimdakilerin ufak bir kismini yaptim ya maksat muhabbet olsun diye yeni resim koyalim dedik, eh buyruns o zaman;

Ant_Balci_Amfi_Prototip_3.jpg
 
Doğru mu anladım bilmiyorum ama sevgili Yavuz Tolexcilik, sapın o şekilde yatması için diğer ucunun gövdeye sabit olmaması ya da jelibon kıvamında olması gerekir sanki ? :) Yanılıyorsam lütfen düzeltin.
41252 eklentisini görüntüle

!yanlış anlaşıldım! :)

soldaki ayak daha geride olmalı böylece üstüne kapanacak. her iki bağlantı noktası da sabit yani sap için kullanılan kayışı düz yatırdığınızda üstüne tam sol bağlantı noktasının üstünden kırılıyor olması gerekli. zaten üst gövde açılı olduğundan doğru şekilde yapılırsa tam o eğime göre alt tabana paralel açılacaktır.
 
!yanlış anlaşıldım! :)

soldaki ayak daha geride olmalı böylece üstüne kapanacak. her iki bağlantı noktası da sabit yani sap için kullanılan kayışı düz yatırdığınızda üstüne tam sol bağlantı noktasının üstünden kırılıyor olması gerekli.
zaten üst gövde açılı olduğundan doğru şekilde yapılırsa
tam o eğime göre alt tabana paralel açılacaktır.
CATIA veya muadili ile calis hep dogru anlasil Kutay kardesim, lakin mekanizmalari cizmenin disinda
deneyebiliyorsun da... :)
 
Ve konsept belli oldu. Kafaya Afife adını verdim. Benzersiz olmasını istediğim için ampli üzerindeki tüm ayarlar Türkçe olmasını istedim. Eskiden Nordmende siyah beyaz televizyonumuzda bile ses ton kontrast vb. düğme isimleri yazardı. Çok güzeldi bence. Sakın fikrin arkasında bir ülkü ocağı bağlantısı aramayın. İkea'daki tuhaf mobilya isimlerinin bana hiç bir anlam ifade etmemesi ama tuhaf bir hoşluğunun olması gibi. RIKTIG ÖGLA nedir aga? Bir gün benim cihaza bir gevur rastlarsa baksın dursun ne bunlar diye.
afife.jpg
Ayarlardaki ilk iki düğme Huysuz=Drive ve Tatlı=Clean olara ismlendirildi. Huysuz ve Tatlı Kadın'ı S. Pınar Afife Jale içn yazmıştı. Kanunları, zabıtları hiçe sayarak tiyatro sahnesine çıkan ilk kadın oyuncumuz.
Daha asi ve "vintage" tınlayan bir isim olabilir mi ?
Afife!
 
Geri
Üst