midi seslerini çalmıyor bilgisayarım..! (acil)

arkadaşlar bu guitar pro programını açtığımda notalar ilerliyo ama ses gelmiyo.. bunun nedeni ses efekti ve ses aygıtları bölümünde midi çalarken varsayılan aygıt bölümü bende boş gözüküyo..normalde ''Microsoft GS wavetable SW Synth '' yazması gerekiyor..bana mpu-401 uyumlu sürücü lazım heralde.. bu konuda mantıklı her türlü öneriye acil ihtiyacım var..

inşallah bi bilen çıkar..! :(
 
programın ozellikler bolumundan ( genelde properties olur bu ) output olarak ses kartini sececeksin mesela bende crative soundblaster var onu seciyorum ve basliyor sesler cikmaya..
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #3
@unpop önerin için sağol ama programla alakalı bişi değil..sürücü gözükmüyo.. tuhaf bi durum.. mpu-401 uyumlu midi sürücüsü gerekiyo heralde..
 
Bendede aynı sorun vardı. Win 98 kullanırken midi çalıyordu bilgisayarım, xp kullanmaya başlayınca midi çalmamaya başladı. Sürücüsünü güncelledim. bi b.ka yaramadı. ses kartını değiştirdim bende. Ama sen sürücüsünü güncellemeye kas belki olur, işletim sisteminin ses kartına uyum sağlamamasından olabilir. ses kartının markası- modeli ne?
 
Geri
Üst