Çağatay

teaser dinlerken bi heyecan oldu böle :) albüm çıksın ilk alanlardan olcam valla..olmuyor ve yalvar en sevdiğim parçalar..eminim çok tutulcaksın yolun açık olsn çok seviyorum seni ;)
 
çok teşekkürederim canım...beğendiğine sewindim:)olmuyor we yalvar kapışıolar zaten...herkes onlardan bahsedio ama diğer şarkılar da onlara rakip..çıkış şarkısı belli diil o yüzden daha...yakında kendi sitemi açıoruz...orda gerekli açıklamalar yapılacak..öpüyorum..görüşmek üzere...
 
diğer şarkıları tam olarak dinlemdim ama teaserdn anlaşılıyo çok ii oldukları..tabi olmuyor ve yalvarın yeri ayrı sana battımı zaten çok seviyorum...çıkış parçası 3nden biri olursa çok sevinirim ama sen daa iii bilirsn tabii..kendi sitenin açılmasına da çok sevindim..kendine dikkat et olur mu grrşz ;)
 
maresalx çok teşekkür ederim...elimden geleni yapıorum müzik adına..desteğinizi bekliyorum...çok mutlu oldum yorumun için..saol warol:)
 
NETTEKİ SIRA ÇAÐATAY’IN…
2004 yılında ulusal bir kanalın düzenlediği müzik yarışmasında finalistler arasına girip, aynı sene Özden Müzik etiketi ile çıkan albümde “Gemiler” şarkısını seslendiren Çağatay’ın “Vazgeçtim Kendimden” isimli ilk albümü www.cagatayonline.com ‘da sizlerle buluşuyor.
Daha önce yurtdışından U2, Radiohead, The Fray, Prince gibi isimlerin; Türkiye’den ise Zardan Adam, Yakup, Ceza gibi sevilen sanatçıların seçtiği yöntem gibi Çağatay da albümündeki tüm parçaları internet üzerinden kendi web sitesinde yayınlıyor.
İzmir-stüdyo negatifte, kayıt aşaması 2 ay, vokal kayıtları 3 saat süren albümde 1’i enstrümantal toplam 11 parça yer alıyor. Karanlık, melankolik, agresif ve hüzünlü parçalardan oluşan bu albüm Türk rock müziğine yeni bir soluk getiriyor. Kesinlikle başından sonuna kadar sıkılmadan dinleyebileceğiniz bir albüm sizleri bekliyor.
Çıkış parçası “Vazgeçtim Kendimden”e çekilen klipte Çağatay, Hasan Şahin’in teknik desteğini alarak klibin yönetmenliğini üstlendi. Aynı zamanda albümün prodüktörlüğünü de Çağatay’ın üstlendiğini görüyoruz.
Evrim Oku tarafından tasarlanan www.cagatayonline.com adresinden hem Çağatay hakkında daha fazla bilgi edinebilir hem de eleştirilerinizi iletebilirsiniz. Çağatay “ Her şarkı, her kişiye farklı gelir. Farklı kişilerde farklı duygular yaratır. Daha önce belki de hissetmediği birşey… Klasik deyişle, herkes kendisinden bir şey bulacak derler ya…bu albümde, şarkılar kişide kendini bulacak,dinleyicide birleşip yepyeni bir form alacak…’’ diyor.
Albümünü ücretsiz yayınlayan ve konserlerinde desteklerinizi bekleyen Çağatay’ın ayrıca sadece www.pafil.com adresinden dinleme fırsatı bulabileceğiniz 2 şarkısı daha bulunmakta…
Kuş Kalpli Kadın ve Bensiz isimli şarkılarını www.pafil.com/cagatayx adresinden dinleyebilir, çok yakın zamanda ise gerçek ses cep melodi olarak satın alabilirsiniz.
 
şarkıların hepsi birbirinden güsel hepsinde ayrı bir tat ayrı bir hava var!! 2 senedir bıkmadan cagatay dinliorum ve sonuna kadar dinlemeye devam edeceğim!!! her zaman dediğim gibi süpersn cagatay sana da bu yakışır;)
 

Benzer konular

Geri
Üst