Youtube Kanalım

Çok teşekkürler :) HD versiyonunu da buldum yükledim

İkinci turu mutlaka haber edeceğim biraz geç belli oluyor gerçi ama

Bu arada sonraki turlar için şöyle bir anketimiz var, katılarak bizden dinlemek istediğiniz şarkıya oy verirseniz sevinirim :)

The Madcap Rising Star Anketi | The Madcap | Rocks!

Siteyi açarken inşallah Guns n Roses'dan da bir şeyler vardır diyerek açtım. 3 tane varmış hem de :rolleyes::rolleyes: Ben de bastım Sweet Child o Mine'a :D Bu sefer televizyonda izleyip telefondan da destek olacağım abi, bu kalitede bir grup kazanamazsa bu yarışmayı kimse de kazanmasın zaten :)
 
Çok iyi sesler var ama bu yarışmanın konsepti en iyi ses veya en iyi icra değil en iyi şov. Bu ayrıntıya yoğunlaşırsanız bence önünüzde engel yok.

Bizde 3 oy hazırda bekliyor.

Başarılar.
 
Sonraki turda çalacağınız parça Sweet Child O' Mine olsun isterim, ankette de bu şekilde oy kullandım. Ama şöyle de bir gerçek var, programın izleyici kitlesi genelde Rock severler değil, dolayısıyla onların kulaklarına biraz daha Pop Rock olan You Give Love A Bad Name daha hoş gelecektir diye düşünüyorum.
Yani bir ikilem var benim aklımda, güzel bir Rock parçamı icra edilsin, yoksa tur için mi oynansın :)
İkisi de makbul bence. :)
 
Yahu Madcap kazansın mı istiyorsunuz yoksa peçeteye istek mi yazıyorsunuz? :)
Şovu sağlam olduktan sonra "Sordum sarı çiçeğe - hard rock cover" çalsalar da olur. Yani etkileyici bir şov olmalı. Bu potansiyel de fazlasıyla var bence. ;)
 
Geri
Üst