Fatih Furkan, Metallica Cover Medley (klasik Ve Akustik Gitar)

Arkadaşım Furkan ile uzun süredir aklımızda olan bir projeyi, bu yaz yazlıkta hayata geçirme fırsatı bulduk. Önce şarkıların seçimi, sırası ve düzenlenmesiyle uğraştık. Kaydı aslında Efes antik kentinde yapacaktık ama izin alma, yaz sıcağı vs. sebeplerden vazgeçtik. Açıkçası video ile uğraşmak, edit, senkronizasyon şu an benim için imkansız ama bari kaydettiğimiz mp3'ü paylaşalım dedik. Bazı şarkılar 3. gitarı istiyor ama böyle de fena olmadı, hatasıyla sevabıyla
icon_smile.gif
Klasik gitarı ben, akustik gitarı Furkan çalıyor. Umarım beğenirsiniz!

Fight Fire with Fire, The Call of Ktulu, The Unforgiven, Fade to Black, To Live is to Die, And Justice for All, Master of Puppets, Ride the Lightning


Kayıt: Rode NT2a mikrofon, Cool Edit Pro 2.1, sadece reverb ekledik başka eq, compress vb. efekt yok.
İndirmek isteyenler için: http://web.itu.edu.tr/kucuktezca/Metallica_Cover_Medley.mp3

 
Son düzenleme:
Konsept güzel olmuş; akustik kısımların birbirine bu şekilde bağlanabileceğini düşünmemiştim. Orjinalinde akustik partisi olmayan Ride the Lightning'e en sonda bir selam çakılması da hoşuma gitti.
Ama en çok da sadece eski albümlerden çalmanız ve Nothing Else Matters'ı çalmamanız hoşuma gitti:) The Unforgiven araya girivermiş, ama o kadar da oluversin:)
 
Bence 1,5 saatlik kesintisiz bir şekilde tüm şarkıları birbirine bağlayarak bir parça haline getirirseniz muhteşem bir yol şarkısı olabilir. :)
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #8
Yapıcı yorumlarınız için hepinize çok teşekkür ederim. Gençlik yıllarımıza şekil veren Metallica'yı, farklı bir cover çalışması ile anmak istedik. Yorumları okuyunca, şarkıyı indirmek isteyen arkadaşlar mesaj attıkça, daha da sevindik. (Bu arada ilk mesajın en altına şarkıyı indirebileceğiniz bir link ekledim)

Aynı havayı büyük ihtimal başka bir çalışmada yakalayamayacağız ama iş, güçten biraz nefes alınca planladığımız bir çalışmayı daha kaydetmeyi düşünüyoruz. Tekrardan dinleyen tüm arkadaşlara çok teşekkür ederim, müzik paylaştıkça güzel :)
 
Çok tatlı olmuş elinize sağlık :) Çoğunu çoktandır dinlemiyordum çok özlediğimi farkettim :) Duyguyu harika vermişsiniz çok temiz olmuş.
 
Mesajlar için çok teşekkürler. Arkadaşımla oturduk ve birkaç akustik proje için fizibilite çalışması yaptık (yeni bir Metallica da dahil). Aynı tadı veremeyecek eminim ama dinlenesi, hoş hatıralar ortaya çıkacağını umuyoruz. İşler güçler izin verirse Ocak'ta görüşmek üzere!
 
Geri
Üst