Aylin Aslım

buram buram kalite kokuyo o yeter bence..athena-mor ve ötesi falan geçen sene kimlerdensin die savas karsıtı bi sarkı söylüyolardı ya(nerde nasıl oldugunu unuttm:))o da vardı..çok tatlı bişeydr kendisi bence:)))elektronictir doğrudur ama kalitelidir..zor günler bir gün mutlaka geldiği gibi gider..biliyorum yorgunsun çoktan unutulmussun istersen hiç konusma onlar hep sorarlar...benim hala umudum varr.....:)
 
Benim tarzım değil ama bence başarılı bir hatun.
beraber çaldığı müzisyenler de gayet başarılı. Sahnede çok samimi. Konuşmaları gayet içten sesi de güzel şarkıları da güzel. Sadece biraz giysilerine dikkat etse de insanlar müziğini dinlemeye gelse.
 
aylin aslım bana kalırsa gerçekten iyi bi vokal. albümünü dinleyemedim ama 3-4 şarkısını dinleme fırsatı buldum. çok başarılı ! bikaç röportajını falan okumuştum. sıcak bi insana benziyo. bi yerlerden bulabilsem albümünü falan alıcam. ya da çıktığı bi yer bilsem gidip izliycem ama pek bi haberim yok...
 
kendisi teomanın ilk albüm zamanında ki vokalisti,kemancı da kendisi de çıkıyormuş galiba o zamanlar ayrıca.bildiğim kadarıyla björk,pj harvey ve sezen aksu hayranı.

bir kaç ay önce ki roll dergisinde ki röportajında ilk albümüne oranla rock a çok daha yakın bir albüm yapıcağını söylüyordu.süt grubuyla beraber.umarım da öyle olur çünkü her ne kadar güzel de olsa,ben ilk albümünde ki tarzda ki şarkıları,yine çok güzel coverlamış olduğu murathan mungan şarkısını beyensemde pek fazla dinleyemiyorum.zaten rock and roll aletlerinin ön planda olmadığı şeyleri uzun süreli dinleyemiyorum hiç bir zaman.
 
Canlı performansını pek beğenemiyorum ama türkçe sayılı olarak dinleyebildiğim oluşumdur.Albümünü 3 kere aldım(2 kere kaybetme sonuçsalı!)Daha europe vari bi grup bulsa ('europe' grubundan bahsetmiyoz heralde)iyi mi olur?Olur heralde.
 
"söz vermiş şarkılar" albümünde "kimdi giden kimdi kalan"parçasını çok iyi söylemiş.hatta bence albümde en güzel o söylemiş.diğer beğendiğim isim de mor ve ötesi.iki isim dışındakileri beğenmedim.aylin'in ses rengini seviyorum.ilk albümü iyiydi.süt'lü haliyle çıkaracağı albümü merakla bekliyorum.
 
evet sitesi yanıt vermiyo.onun dışında google'da bi kaç yere girdim ama dediğin gibi şarkı sözleri var.kendi sitesi niye açılmıyo kapattı mı acaba!!!
 
Geri
Üst