Aylin Aslım

ya ben bu hatunu seviyorum..ama albümünü bulamiyom..yeni albümü bekliyoz artik..fikret k. aylini baya begeniyormus..üstat bisey biliyor ki söylüyo..gelsin sütlü artik..
 
Gripin de 4 şarkı söyledi... Neyse ben çok iyi bir performansı vardı... Tavırları falan da çok hoştu sahnedeyken... Çok çocuksuydu ama çok da hoştu bence... Beğendim yani... Baya beğendim hem de... ;)
 
aylinaslm.jpg


ya o kadar resim aldım bit gibi çıkmışlar ama idare edin artık..
 
yardım konseri denince org.'nun amatör ve ses sisteminin v.s. kötü olması doğal karşılanır nedense ülkemizde. bence o şartlar altında yine de iyiydi aylin. bi yandan kendini duymaya bi yandan da şıpır şıpır ıslak zeminde kaymadan zıplamaya çalışıyodu.bu yüzden 4 şarkıyla kesmiş olabilir diye düşünüyorum.bunun dışında duruşu, bakışı herşeyi büyüleyiciydi. bence önümüzdeki yılların ikonu olucak bu kadın.
 
ilk albümde Küçük Sevgilim,Senin Gibi ve Dört Gün Dört Gece favori şarkılarımdı.Yeni albüm için Süt grubuyla beraber rock sounduna çok daha yakın bir albüm olacak diyorlardı ama bakalım ne olacak?
 
harika bir montu vardi,sahsen kiz arkidesim olasydi boylesini alirdim ona,sahneye ilk cikisi yok mu,hani ilk ritimler girerkene kafayi oylece bir sallayisi :)
biraz isininca uzerinden bir parca eksiltisi,karizmayi konusturarak sarkisini soyleyip,mutevaziligi de elden birakmayarak herkese edilebilecek en guzel tesekkuru edisi,albumunun iki ay sonra cikacagini soylemeyi de ihmal etmeyisi(merak eden hayranlari icin) bir harikaydi.
yeni albumunu sabrisizlikla bekliyorum.
 
Geri
Üst