Aylin Aslım

Ben kalender meşrebim şarkisi super.. Bu kadinin sesi cok harika.. Klibinde tavlayi yere atmasi bitiriyor beni : )

Yönetici Uyarısı: Klavyeniz de "ş" harfi yoksa "s" yapabilirsiniz. "$" işareti türkçede sadece dolar işareti olarak kullanılmaktadır, "ş"nin yerini tutmaz. Forum kurallarını okuyunuz.
 
aylin aslım'ın ilk albümü gel-git şu anda hiç bir yerde yok piyasada bulmanız imkansız lakin 2. el sitelerinde bulunabiliyor fahiş fiyatlara ama.
yakın zamanda pasaj müzik etiketiyle tekrar çıkartılacak gel-git, ekstra 2 yeni düzenleminin olduğu şarkılarla.
 
ilk albüm iyiydi dinlenebilir ama biri gelip benim burnuma 70leri dayarsa gider orhan gencebay dinlerim.
yeni albüm berbat dayanılacak gibi değil..


ilk albüm cabirde bulunabilir ikincisi mi kalsın ben almıyorum!
 
Rock müzikle bi ilgisi olmamasına rağmen hep bu kategoriye sokulan ve yaşını acayip merak ettiğim deli dolu bir insan!
 
TRT aylinin son albümündeki güldünya şarkısını yasaklamış!!!bu nası bir zihniyettir arkdaşlar yaa bi şekilde tepki göstermek lazım bu duruma...zor gelio tabii gerçekelerin yüzlerine vurulması...olay biraz büyüse ab kriteri zartı zurtu zora gircek g.tleri... :!: :!:
 
albümü çok beğendim.canlı izleme şansım da oldu fanta festivallerinde gerçi çok fazla sahnede kalmadı ama yine de şarkıları ilk defa dinlememe rağmen oldukça iyiydi.bence gülyabani ye çeker.yani o şarkıya çekse iyi olur.ama benim albümdeki favori parçam "ah"
 
Güldünya'yı yasaklayan zihniyet, ne yazık ki ülkemizi İŞGAL etmiş durumda!!!!!!
Bu kararın altında imzası olanlar bana göre töre kisvesi altında cinayet işlemeyi,insan canını almayı NORMAL ; hatta GEREKLİ olarak görmekte!!
ŞİDDETLE KINIYORUM!!!!!!!!
 
yazık bize yazık bu ülkeye yazık bu ülkede yaşayan genclere... bu geri kafalılık ipleri elinde tutan insanlarda oldukca daha ilerler bu ülke zaten sanatcıya bi değer verilmiyor bırakın da insanlar yapsın isteğini ama unuttum onların dilinden konuşmuyoruz anlaşabilmemiz için 1 metre sakallı süveterli tesbihli dolaşmamız lazım... kızlarımızın başını bağlaması lazım... (örnek : düşük bel pantolonu yasaklıyolar mıydı ne aynı ondan.. gerekli bunlar :p)
 
PROPAGANDAYA SENDE KATIL

trt güldünya şarkısını televizyon ve radyo'da yayınlanmasını yasaklamış kendi bünyesinde.

töre cinayetine kurban gitmiş birinin(ve bir çok kişinin) dramını anlatan gelmiş geçmiş en iyi örnek olarak gösterilebilecek canım şarkının yasaklanması ayıp değildir de nedir?
bu trt neyi yapacağını şaşırdı artık. burhan şeşen'İn ''yorumsuz'' programına mvö katıldığı zaman haşmet babaoğlu'Nun onlar hakkında ki ropörtajı yayınlayınca ''bu haşmet,hıncal uluç'un arkadaşı ee hıncal trt ye habire laf sokuyor'' diye düşünüp e o zaman biz yorumsuz programını kaldıralım demiş insanların barındığı bi yer oldu trt.
trt iyice saçmalamaya başladı.devletin kanalı reytinge esir düşmeye başladı.bunu yayınladığı programnlardan da anlayabiliyoruz.
SENDE TEPKİNİ GÖSTER!!

buyrun güldünya ile ilgili link.



http://www.aylinonline.com/default/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=158




desteklerinizi bekliyoruz
 
ilk albümünü kesinlikle çok daha fazla sevdiimi söleyebilirm.kendisini yeni albümünü çıkardıktan sora bursa da dineldm.aylin aslım'ın performansı süperdi fakat 'tayfası' olarak nitelendirilen 2 arkadaşın daha çoook çalışması gerektiini düşünüyorm,bi albümde yer alabilicek nitelikte müzisyenler diiller bence.aylin aslım'ın sesini yakınımda biyerde duymak için çok fazla şeyden vazgeçebilirm sanırm.seviyorm kendisini. saygılar,sevgiler
 
bugün gazetede çok saçma bi haber okudum... aylin'in güldünya parçasının rtükten geçemediğine dair... nedeni de parçada geçen bir cümle... bu zihniyetle müziğimiz ve biz nasıl ilerleyebiliriz ki!
 
Geri
Üst