Aylin Aslım

klibi izledim de bugün, şmyle diyeyim; türk gruplar, şahıslar kendilerini klipte sergileme meraklısı oldukları için nispeten daha iyi bir klip olmuş bu zamanlarda çıkanlara göre. fakat kötü. aylin aslım'ın estetikli burnunu profilden dakikalarca izliyoruz, hayır kendinin olsa. mesela göbeğini sergilesin ama onun olsun bari, gerçi kilo vermiş gibi azıcık, yüzü incelmiş.
sonra güzel oldum asılı kalıyım bu abidik gubidik saçlarla demiş; ama yakışmamış da.

ve kadın inatla taç takıyor ya off. çıkarsın artık.
 
klip bence de güzel olmuş sevdim baya gülyabani de iyi şarkı zaten ama bir yandan da doğru ilk albümündeki o havası daha farklıydı ve çok da iyiydi ama böylede güzel olmuş gelinlik sarhoşluğu parçası da çok güzel ya... :zipla
 
valla sesi çok tatlı katılıyorum, ama yanlış yapıyor kadın. bir de kadın olduğunun bilincine varmış. hem feminist geçiniyor, hem orasını burasını açıp duruyo. ilk albümle de ben çok değişik şeyler yaptım diyodu, değişik değildi ama iyiydi. peki madem o kadar süper bişeydi yaptığın niye poplaştın. kişiliğin, tarzın mi oturmadı, para mı sıcak feldi?
 
ya sadece meraktan soruyorum balans ve manevranın bi bolumunde seksi bi hatun bagırıp duruyodu acaba o aylin mi?
klibe gelince guzel olmus ama sıkıldım artık bu sarkıdan
 
o farklı sözleri olan şarkıları söyleyen mavi elbiseli yarım ojeli aylin gitmiş,yerine saçma sapan laflar eden biri gelmiş...
özelllikle gülyabani den sonra daha bi uyuz oldum...

tabi benim görüşüm bu...
 
bedave demiş ki:
bir de kadın olduğunun bilincine varmış. hem feminist geçiniyor, hem orasını burasını açıp duruyo. ilk albümle de ben çok değişik şeyler yaptım diyodu, değişik değildi ama iyiydi. peki madem o kadar süper bişeydi yaptığın niye poplaştın. kişiliğin, tarzın mi oturmadı, para mı sıcak feldi?

Bir ropörtajının bir bölümde şöyle diyor:

Gülyabani albümü ile Aylin Aslım'ın giyim tarzı da değişti: 'Yirmilerin başında bir genç kadınken yirmilerin sonunda aynı şeyi hissetmiyorsun. Zevklerin değişiyor. İçe kapanık, hep yere bakan bir kızdım. Şimdi biraz daha alıştım. Dış dünyanın varlığını kabul ettim. Çünkü uyum sorunum var' diye anlatırken uyumu bozan binlerce şeyin var olduğunu belirtiyor. Kendini en çok bulduğu mizah kahramanları Bezgin Bekir, Kıllanan Adam.

İnsanları dünyasına çabuk kabul etmeyen Aslım, 'Eskiden hemen alırdım. Şimdi mesafeli ve bilinçli yaklaşıyorum. Herkes kadar herkes gibi zarar gördüm. Doğuştan korunaklı insanlara gıpta ediyorum. Çok kafaya vurdum ama galiba aldım dersimi' diyor.

Albümdeki seksi pozlar konusunda, 'Erotizm ilgimi çeken ve insani bir şey. Bu yokmuş gibi davranmak yanlış olur. Olayı bunun üzerine kurmadığını sürece elbisenin erotik bulmasında bir sorun yok. Ama bütün olayları erotizim üzerine kuruyorsan orada ciddi bir sorun var. Benim yaptığım iç dünyayla ilgili ve o yüzden rahatsızlığım yok. İçimden nasıl geliyorsa öyle giyiniyorum. Bazen haftalarca aynı şeyi de giyebilirim' diye anlatan Aslım, 'Sahneyle bağlantılı her şey ifade etmek istediğim tek alan. Orada özgürlüğüm var. Bana bir şans verilmiş... Sahnede takıldığın gibi takılamazsın hayatta. Mümkün değil, çok şizofren olur. Sahnenin tatmini anlatılabilir gibi değil. Orası benim fantezim' diyor.

Kaynak : www.aksam.com.tr
 
Geri
Üst