Aylin Aslım

önce sevmedim özellikle kalender meşrebimden gcık aldım hala da gıcık oluyorum o şarkıya ama diğer şarkılar çok güzel özellikle güldünya... yani bu şarkıya yorum yok sadece dinlenir..
 
Aylin arada iyi gider.Senin Gibi özellikle..eskiden de iyiydi simdi yeni albümle de bence ;)

Ama şu da var bu yeni tayfa olayı yerine eskilerle kalsaydı(Hayko Cepkin falan) çok daha farklı olurdu bence...
 
zaten aylin aslım ve tay. yokki bence hala sadece aylin aslım var onlar bi grup deilller yani buna grup denmez buda var zaten aylin aslım bu grup hep vardı biz bu albümde adını koyduk diye
 
Son albümü bastan sonuna kadar dinledim. Ve hic "ah su parca hic hos deyil deyip" atlamadim. Her birisi de güzel.
Hic yapmacik söyleyis tarzi yok Aylin´de tam tersi cok dogal. Hem sesi hem söyledikleri. En sevdigim sözlerinden birisi "Beyoglu kimin oglu". Gercekten nihayet bu gercegi ele alan ve söze getiren biri cikti.
Kendisinin ve sesinin cok yetenekli olduguna inaniyorum ben.
 
hepsi mi güzel?önde cici kızım triplerinde bi bayan arkada ezik iki tip.ama önceden böle değildi müzik farklıydı reklam çabası yoktu ve biz onu daha çok seviyoduk belki yine müzik bağlamıyodu ama biz sözlere bitiyoduk dinliyoduk yani nese artık babay aylin aslım diyoruz.
 
bence iki albumde super... ilk album daha melankolikti,bu albumde daha farklı konularada deginmis bence ikisininde yeri ayrı... beyoglu kimin oglu,ahh,guldunya,sokak insanları ve gulyabani ozellikle en iyileri ama digerleride guzel... tayfa muhabbetine gelince bencede fazla abartılmıs... sahnede cok uyumlu duruyorlar bence.... umarım bundan sonra daha fazla gorunur ortalarda....
 
queen_bee demiş ki:
programlara katılıyor olmaları illa ki konuşmaları gerektiği anlamına da gelmiyor, sonuçta aylin aslım'a eşlik eden müzisyenler onlar o kadar. bu kadar ezmeye hakkımız olmadığını düşünüyorum. aylin aslım'ın onları ezdiğini düşünen kesime de şöyle diyeyim, gayet iyi anlaştıklarına taksimde bir mekanda bizzat tanık oldum geçtiğimiz gün, kahkahalar gırla gidiyordu.

"Tayfalar ne? Ne iş yapar onlar?" diyen, hatta abartıp işi çığrından hakaretlerle çıkaran insanlara cevap olsun. Okları onlara atmadan önce biraz okumak lazım onlar hakkında. Araştırılmadığı için eleştirilerin dozu (eleştiriyse onlar en iyimser tabirle) hakarete kadar götürülmüş.
 
pişşt lam o kadının yüzü nie o kadar beyaz lam bilen varmı ben yakından gördüm korktum falla hortlak gibim
 
yabanci86 demiş ki:
önce sevmedim özellikle kalender meşrebimden gcık aldım hala da gıcık oluyorum o şarkıya ama diğer şarkılar çok güzel özellikle güldünya... yani bu şarkıya yorum yok sadece dinlenir..
Evet güldünyanın sözlerinde çok derin anlamlar var bence 3.klibini ona çekmeli aylin aslım hatta senaryosunuda ben yazmalıyım :p heheh neyse gerçekten 3.klibin ona gelmesini istiyorum inşallah böyle bir güzellik yapar bize aylin ablamız ;)
 
ahh,beyoğlu kimin oğlu,böyledir bu işler,sokak insanları ve tabi ki güldünya...kesinlikle kliplenmesi gereken şarkılar, aylin en azından bi kaç tanesini aradan çıkarsa iyi olur.
 
Geri
Üst