Gitar Tamiri Fiyat ?

Beyler öncelikle belirtmek istiyorum. Çok uzun zamandır gitarım yatıyor ve kafamda bir fiyat olmadığı için tamire götürmüyorum. Solağım buna göre fikir verirseniz sevinirim. Gitar squier standart strat.
Gitarın sıkıntılarını sayarsam;
Kulakçıkları ve string tree'ler yok.
Zaten önceki sapın truss rod somunu elimde kaldığı için çıkma bir fender sap taktım. Sap sağlak bu arada dolayısıyla headstock ters oldu ama güzel oldu. Gelgelelim bu sapında truss rod somunu sıkıntılı. Kurşun somun taktırmak istiyorum.
Üst eşik yok ama o alınır. Yine de söyleyeyim.
Önceki sap 22 perdeydi ama bu 21 perde. Sapı önceki deliklere göre monte ettik. Ordan da bir sıkıntı olmaz umarım ama bunu beklemekte komik olur.
Manyetik dizilimi biraz farklı olduğu için solak bir pickguard yaptırmak istiyorum zira eskisi berbat durumda.

Lütfen herkes olum at onu yeni gitar al esprisini 1 kez yapsın,şakalar tekrarlanmasın. Solak piyasası her zamankinden daha ölü çünkü şuan.
 
Kulakçıkları 2. elden temin edersin. Truss rod somunu da bulunur, en kötü ebayden alınır. Truss rod da başka bir problem yoksa, onlar squierlarda truss rodlar taraflı olduğu için yalama somunlar sorunsuz yenilenir. 21-22 perde bir problem değil, yani uyum sağlar. Pickguard yaptırmanı tavsiye etmem, 150 TL'den başlar, varsa netten bulmaya çalış. Bunların hepsini luthiyere yaptıracağım dersen kallavi bir fiyat alırsın. Elinden geliyorsa kendin yap derim, yoksa 300+ TL üstünde bir fiyat alman olası. Elimden gelmez dersen yine Taksimdeki ilgili ustalara danış ve pazarlığa hazırlan derim.
 
Aradığın parçalar için stewmac'e bakabilirsin.13 yada 18 dolar gibi bir kargo ücreti var ve kargoladıkları kutunun boyutlarıda bir pickguard için hayli hayli yeter. CoolDoG'un tavsiye ettiği gibi kendi yapabildiklerini yapıp sadece ince ayarlar için luthier e gitmen senin cüzdanın için daha yararlı olacaktır.
 
Geri
Üst