BaşkaŞeyler(Alternative Rock)-Bolu

Arkadaşlar bilmeyenler için söylüyorum
Indigonun yeri: İstiklal caddesi üzerinde ilerlediğinizde Yapı Kredi Kültür Merkezini geçtikten hemen sonra ilk sola döndüğünüzde sağ tarafınızda kalır.
Herkesi bekleriz canlı performansımızı dinlemeye,görmeye vs vs . . .
 
yanlış anlamadıysam bu sürekli bir program değil, neyse artık bi dahaki sefere gelebilirim umarım çünkü 30 kasımda Magick dinliycez gibi, sizlere de başarılar :elsalla
 
Başkaşeyleri izlemek, ölene kadar içmek ve süküyü haysiyet çercevesinde kameraya almam icap edebilir. Özellikle davulcunun bacaklarını çekicem. KIsa giyin tatlım :roll:
 
şşş başka şeylerr

CANım KUzenm ve grubu(BAŞKA ŞEYLER) sizi seviorum ve elmden geleini ardıma koymicam... şöhret yapicam sizi :D yaww onu bırak siz zaten yeterince iisiz sizi dinlemeyende akıl aramak aptallık olur sizi seviorum en kısa zamnda albumunuzu bekliorum imzali bi şekilde :)
 
slm arkadaşlar kısa süreli ayrılıktan sonra tekrar sizlerleyim beste çalışmaların devam etmesine çok sevindim... çok merak ediyordum ne yaptığınızı iyi geldi bu haber.. başarılar...
 
evet yeni bir tane beste yaptık ve bitti kayıt işlemleri bunu da en kısa zaman da dinleyeceksiniz yeni bir yarışmaya katılıyoruz oraya gönderdik parçayı bugün toplam 3 parça gönderdik ve hepside yeni parçalar ayrıca başka bir kayıta daha başlamayı düşünüyoruz umarım o da en kısa zamanda biter hadi bakalım :)
 
Geri
Üst