Ekipmanlarıma Takas 89 Şahin Teklifi Geldi !!!

O değil de o fiyata toros alınabilir. Bizimki hala duruyor babam bir türlü elden çıkaramadı. Çok da temiz kullandı. Bir de tüp taktırdı mis oldu. Kısa mesafe için kullanıyor gerçi. Toros tekliflerine açıktır de bakalım ne gelecek ? :) Tofaştan on kat sağlam arabadır kendi görüşüm tabi. Sanayiye pek gitmezsin lakin kaporta teneke yani tofaş gibi. Bir de direksiyon vites sert tofaşa göre, askeri jip kıvamında gibi diyebilirim hatta :D Hatta dağ bayır yokuş vs heryere de gider boz eşek misalı. Kırsalda jip alacak para yoksa toros rox :)
 


Bu adamların hayatını anlamlı kılan başka bir şey var mı ? arabalarından başka ? Trafik artık modlu gürültülü şahinleri durduruyor ceza+men ediyor. Haberlerini izledim de adamlar vazo kırmış çocuk gibi "lütfen topumu kesme anne" der gibi bakıyorlardı (gürültü için özel bir de modlamış push pull buttonu var.) polis'e hadi açıdım sana bu seferlik affettim dersin o derece.. Aynı adamlar 2 sokak ötede birbirlerine bıçak atan, milletin karısına kızına laf atanlar...
 
Bu adamların hayatını anlamlı kılan başka bir şey var mı ? arabalarından başka ? Trafik artık modlu gürültülü şahinleri durduruyor ceza+men ediyor. Haberlerini izledim de adamlar vazo kırmış çocuk gibi "lütfen topumu kesme anne" der gibi bakıyorlardı polis'e hadi açıdım sana bu seferlik affettim dersin 2 sokak ötede birbirlerine bıçak atan, milletin karısına kızına laf atanlara..

İşin sosyolojik boyutlarına hiç girmeyelim, bu saatte kaybolur, yolu da bulamayız hafazanallah :D
 
Geri
Üst