Türkrock gitaristlerinin ekipmanları?

gitarım jackson rhoads kasa elektro,nie böle diorum cunku markası jackson deil sadece model o gitarrın yapımı bana ait.. öyle kotu flnda sanmayın yeni yetme luthierlerdenim :LOL: bitane megaamp war garibim işte başkada bişyim yok agac alet cart curt derken setup a para kalmadı :D
 
duman_fender demiş ki:
hiç görememektense sonradan görmekte iidir
anladın sen onu...zebulah dınlemem zükerim vallah
alsana kafiye alsana redif koooooççç

Senin gibi bir adamı taktığımdan değil ama...Fender almak istesem alırım. ;) Görmek istesem görürüm.Sen ağzını bozma.Bende şu var bu var diye burda şovmenlik yapmıyorum.Diğer arkadaşlar elinde ne var yazmış."Param vağ aldım" modunda değiller aklın bastı mı? KOÇ :!: Ağzımı bozardım fakat burda bunu görmeyi haketmeyen adamlar da var.Anlayana....

Forum yöneticisi abilerimiz forumun ortalık yerinde küfre ne zamandar beri müsamaha eder olmuşlar.Üstelik kafiyeli redifli!
 
bu arada benim ekipmanım (setup değil ekipman) ;

1. jackson kelly4 japon 96
2.duncan sh2-tb4
3. marshall vs 265
4.mxr doubleshot dist
5.crybaby dimewah
6.marshall bluesbraker2
7.ce5
8.ns2

şu an oldukça yetersiz bir sistemim var. bu distortion pedalları bana yetmiyor. bana çok sağlam ve sert bir pedal lazım bir de compresor ve delay lazım. distortion olarak uber metal ya da metal muff istiyorum ama kararsızım ne almalıyım? ben palm mute larda köşeli ve bol gainli sert tonlar verecek bi distortion istiyorum. benim ekipmanım hakkında yorum yaparsanız ve şunu almalısın bunu almalısın gibi fikirler verirseniz mutlu olurum. forumda pekçok şeyi denemiş pek çok şey bilen arkadaş var fikir verirlerse sevinirim.
 
çok teşekkürler arkadaşlar acilen bir eq almak istiyorum bunu bana daha önce de tavsiye etmişlerdi. fakat eq'ı mxr a göre ayarladıktan sonra mesela normal bir tonda bb2 yi kullanmak istesem ve aynı anda chorusu da açmak ya da kapamak istesem aynı anda 3 pedala basmam gerekecek. işte bu enteresan bişey. bende 2 tane ayak var sadece??? :D :D

bu arada kerem vs265 köpeğin olsun. daha iyileri senin olsun ne diyim :D
 
benim amfim marshall mg-dfx-15 2amfim olur kendileri.ilk amfim laney hard core max15di gitarcılığımın ilk 2 ayını laneyle geçirdikten sonra marshallı aldırabildm:D prosesör olarak bi ara dod-fx7 kullandım.üzerinde distortion yazmasına rağmen benim zurna diye tabir ettiğim bi olaya sahipti.şimdi eşek ölüsü gibi yanımda taşıdığımı boss gt-3üm var.prosesörden çok memnunum. ağır olması kasmıyo oturaklı cihaz ama efekt yazabilme meselesini kapamadım gitti. gitarım x-2nin üzerine aldığım cort-x-th gerçekten mükemmel bir gitar.elime yakışmayacak kadar profesyonel olduğunu söyleyebilirm.üzerinde emg 81-85 manyetik var.sap yekpare.neyse ekipman bu hade eyvallah:)
 
Benim ekipmandımda bunlar:

1-Bc Rich Warlock:Amerikan Custom Shop çıkışlı, 82 yılında yapılmış, çok da temiz değil ama güzel gitar, klavyesi oldukça rahat, maun gövde ve sapa sahip, Bill Lawrance L500 köprü manyetiği ve Artec Minihumbucker takılı, orta manyetiği söktüm.

2-Laney TF100:Bir ay kadar oluyor alalı.50W transistörlü ama güzel bir drive tonu var.Ses kısıkken pek güzel ses vermiyor, sesi 3 ve yukarısına getirince driveları güzel oluyor, Cleanleri de baya güzel, Celestion Red Tube 10 hoparlörlü.

3-Sansamp Tri AC:Bir gazla aldığım bir pedal. preamp ya da amfi simualtörü deniliyor.Fender, Marshall ve Mesa seçenekleri var.Genelde Fender clean kanal ayarlıyorum ilk düğmeye, drive'ı başka bir pedaldan alıyorum metal çalıcaksam.Rock tarzı şeyler için drive'ı bundan alıyorum.

4-Boss MT2:Niyesa alıştım bırakamıyorum pedalı, kendine özel garip bir sesi var anlaşılıyor mt2 olduğu ama hoş metal tonları çıkıyor, solo için çok iyi değil sadece.

5-Behringer EQ700:Kampanyadayken aldığım fiyatına göre güzel bir ekolayzır.Ara kablolarımdan biri kayıp olduğu için bu ara kullanamıyorum. :)

6-Morley Bad Horsie 1:Yaylı olması çok hoşuma gidiyor, swticsiz olması da istediğim şey.Başka bir pedalda bu kadar rahat edemiyorum.Tonlarını da seviyorum.
 
Yeni gitarım K-Line Shell Pink Strat tarzı gitarım taze geldi. Kutusundan cıkarttıktan 5 dakika sonra stüdyoya girdim. Marshall MG-50 ile yorum yapmak ne kadar doğru bilemiyorum ama ilk gözlemlerim şöyle. Jason Lollar gerçekten çok güzel manyetikler yapıyor. Beyzbol sopası sap, Les Paulden biraz farklı. Les Paul daha çok D tarzı yani daha bir dikdörtgen hissiyatında, bu daha bir yarım daire gibi. Lentz'i andırıyor. Gövde epey hafif ancak kocaman bir sap haliyle gövdenin ağırlığını biraz artırıyor ama gitar omuzdayken bir dengesizlik yaratmıyor. Çalması çok zevkli, sapın finishinin inceltilmiş olması insanda, gitar yıllardır çalına çalına kıvama gelmiş hissiyatı yaratıyor. Son olarak gitarın boyası son derece ince, işte işin sırrı da bu aslında. Gövde deli gibi titriyor, bunun bir diğer sebebi de gövdenin hafif olmasından kaynaklanıyor. Tabii burda gövde ve sapı yapan USA Custom Guitarsın da hakkını yememek lazım, gerek gövde gerek sap gerekse bunların birbirine olan uyumu, sapın gövdeye oturuşu bu zamana kadar gördüğüm bütün amerikan stratlardan daha iyi diyebilirim. Gitarda genel anlamda memnun kalmadığım herhangi bir nokta yok. Gitarı eskitme olayını daha iyi yapan ustalar var ancak 1200-1500 Dolar fiyat aralığında bu kadar çok güzelliği bir arada sunan bir adam yok. Ses olarak da hepsiyle rahat rahat kapışır ayrıca. Fotolarınızı da göz ziyafetinize sunuyorum buyrun,
Gövde Resimleri
govde.jpg


popo.jpg


Brezilya gül ağacı tuşe

board.jpg


1 inchlik sap
beysbol.jpg
 
banlayın beni yollayın beni atın beni oleyyyy puhaha cok üzülürüm atılırsam ayrıca koç güzel bi hayvandır nekadar kötü niyetlisiniz yav koclarım benim öptüm mujjjkk puhaha
 
janmoreye demiş ki:
Yeni gitarım K-Line Shell Pink Strat tarzı gitarım taze geldi. Kutusundan cıkarttıktan 5 dakika sonra stüdyoya girdim. Marshall MG-50 ile yorum yapmak ne kadar doğru bilemiyorum ama ilk gözlemlerim şöyle. Jason Lollar gerçekten çok güzel manyetikler yapıyor. Beyzbol sopası sap, Les Paulden biraz farklı. Les Paul daha çok D tarzı yani daha bir dikdörtgen hissiyatında, bu daha bir yarım daire gibi. Lentz'i andırıyor. Gövde epey hafif ancak kocaman bir sap haliyle gövdenin ağırlığını biraz artırıyor ama gitar omuzdayken bir dengesizlik yaratmıyor. Çalması çok zevkli, sapın finishinin inceltilmiş olması insanda, gitar yıllardır çalına çalına kıvama gelmiş hissiyatı yaratıyor. Son olarak gitarın boyası son derece ince, işte işin sırrı da bu aslında. Gövde deli gibi titriyor, bunun bir diğer sebebi de gövdenin hafif olmasından kaynaklanıyor. Tabii burda gövde ve sapı yapan USA Custom Guitarsın da hakkını yememek lazım, gerek gövde gerek sap gerekse bunların birbirine olan uyumu, sapın gövdeye oturuşu bu zamana kadar gördüğüm bütün amerikan stratlardan daha iyi diyebilirim. Gitarda genel anlamda memnun kalmadığım herhangi bir nokta yok. Gitarı eskitme olayını daha iyi yapan ustalar var ancak 1200-1500 Dolar fiyat aralığında bu kadar çok güzelliği bir arada sunan bir adam yok. Ses olarak da hepsiyle rahat rahat kapışır ayrıca.

çok tatlı görünüyor gitar, shell pink çok yakışmış, anlattıklarına bakılırsa süper sevimli bir canavar yaratmışsın :p

güle güle çal hayırlı olsun.
 
Geri
Üst