Direc-t

sen cidden tekrar dinlesen iyi edersin.çünkü kurbanla alakası yok!vokal,müzik çok farklı...ayrıca bu ülkede ben bilge gibi söyleyen kimseyi dinlemedim.benzeyen biri varsa o bilgeyi taklit etmiştir.
 
diyeceğim odur ki; sevgili vildan teyzem annelerin annesi:)böyle ses-böyle bir grunge havası kolay kolay gelmez bu dünyaya bugüne kadar bilge'yi desteklediğin için ben de sana çok ama çok teşekkür ediyorum:)) dayanamıyorum haykırıyorum affedin! beheyyyttt beaaaaaa;) daha güzel "seni çok özledim" denilemezdi.. ve "dün gece televizyondaki kadını sana benzeeettim benzettimm" "sen beni aşkın celladı yaptın"..........almayan varsa derim ki ben koşun-gidin-alın!harika bi albüm-müthiş bi grup-bilge süper....uzun zamandr bekliyodum çok mutluym şu an:)) "sesimden başka hiçbirşeyim yok"<--"ama hepsi yalan":) "!rock yaşar&grunge ölmez!" ahh istanbul,ah kurt,ah cobain;) :tap: :metalhead :kaydim :alkıs
 
döverim derken şaka yapmıştım.hem ben de sana saldırmadım...daha
dikkatli dinlemeni tavsiye ettim!!!abartma lütfen

bu arada ne öldürmesi ya!!!o kadar da değil!!!

ama sana yardımcı olım bari
'günler tepelerden aşağı
koşan vahşi atlar misali'
zamanın hızlı geçtiğini anlatan bu kadar güzel bi cümle.........
ve daha bunlardan birsürü var albümde!!!!!!
 
klip çok samimi olmuş.....yalnız ilk haline göre değişmiş sanırım...
bilgecim harika dans ediyosun....yani bu kadar tatlı olmak zorundamısın

hasret şarkısında naapmışsın ya!!!!!!insan bu kadar mı güzel nefret ettiğini söyler!

bu arada insan gıcıklık olsun diye bi tane çirkin şarkı koyar...hepsi çok güzel....
 
ya albümü izmirde bulabilen var mı?!hala maximum rocktan çektiğim bikaç şarkıyla idare ediyorum.elimde olanlardan favorim "odun aşkım"
o nasıl bi sestir ya!!hayran kaldım,bayıldım,süpper:))
 
nihayet aldım dinledim. şimdi daha sağlıklı ve sinir etmeyen yorumlar yapabilirim evet :)
nıhehe

şincik kurban'a neden benzettiğimi anladım. ilk parçada biraz o hava yakalanıyor bu doğru evet...ama sonradan değişiyor her şey. daha orjinal ve farklı şeyler çıkıyor ortaya bu sevindirici tabe.

vokal zaten farklı ve değişik bu allahın emri...genel olarak ele alındığında türkiyede böyle vokal yok demek hatalı olur, çok çok ayrı bir olay değil çoğu zaman ancak didem ve wooden love şarkılarında vokalin performansını cidden takdir ettim...güzel.

bunun üzerine derim ki wooden love ve didem çok başarılı şarkılar. ama sen varsın da çok enteresan :) hoşuma gitti ne diim.

neyse bu kadar. başarılarının devamını dilerim falan (oh yeah)
 
albüm bana doğum günü hediyesi olarak geldi oyüzden bende ayrı bi yeri var(tabe siparişti ama olsun :D ) gerçekten çok eğlenceli ve iyi albüm olmuş dinlerken baştan sona sıkılmıyor insan..
Buarada ''ama sen varsın'' ve ''didem'' harika şarkılar..
 
dumbbbbbb demiş ki:
ooooo!!!!!yola gelmişsin sen



evet zortezurtek bi hafta sonra seni iyice içine alcak ve başka bişe dinleyemiyceksin

yoo aslında öyle olmadı
1 hafta içinde sıkılmaya başladım. didem felan listemden inmez şarkılardan tabe ama öyle her gün durmadan dinleyeceğimi sanmıyorum. ama başarılı o doğru.

haaa wooden love şarkısında vokalin türkçe şarkı söyler gibi ingilizce şarkı söylemesi bana bir dinlediğimde hoş geliyor bir dinlediğimde "bu ne yaa" diyorum, hoş geldiği zamanlar orjinalliğini ve enteresanlığını kaçırmayp not ediyorum. değişken ruh hallerine göre albümün dinlenebilirliği değişiyor bunu gördüm.

ayrıca ne o öyle "yola gelmişsin" felan :) siz sevinin diye yapmadım o pozitif yorumları...
 
albumu ankara mesa ada muzik ten aldim, sadece 1 tane gelmis ve henuz farkinda degillerdi.. dagitim ve reklam isini sıkı tutmak gerekli bence tabi ama sizi de aşan bazi seyler vardir mutlaka bu konularda..
sarkilarin bazilarinin demo versiyonlari bende oldugu icin karsilastirma sansim oldu, orjinallerine sadik kalinmasi cok iyi olmus, alex faktörü muhtesem, kayit da basarili..
umarim genis kitlelerce taninirsiniz ve hakkinizi alirsiniz..
basarilar
 
**arkadaşlar emeğinize saygım sonsuz ama müzikleriniz üstünde hatta genel olarak müzik üzerine bence biraz daha düşünün...daha önce de bikere dinlemiştim...yanılmıyosam "didem" diye bi şarkı kalmış aklımda...fazlasıyla kötüydü...

**ama sizi seven bayağı bir kitle var anlaşılan o yüzden ne mutlu size arkadaşlar..kolay gelsin çalışmalarınızda..

**bence iyi bir gitarist alın gruba.istanbulda piskopat bol nası olsa...müzik bilen birisinin gruba dahil olması çok şey katacaktır size..mor ve ötesindeki müzikal değişim çok olumlu mesela..
 
Geri
Üst