Direc-t

albümü Cd'den dinleme fırsatına erişemedim henüz. Mazeretim var; asabiyim ben =) Neyse, genelini sevdim ama yine klasik Türk Rock gruplarında olan; "Ulan ilk albüm en iyisidir" tezimi sarsmadı Direc-t insanları. Tabiki Rus Kozmonotları daha hızlı, daha öfkeli :LOL: , daha içten vs vs...
Bu albümü beğenmedim değil, güzel şarkılar.. Ama hani biraz daha sert olsa biz sevenlerini daha çok mutlu ederdi. Albümdeki çello, mızıka, keman, piyono vs (hatırlıyamadığım) aletler çok güzel olmuş. Keşke biraz daha fazla kullanabilselerdi. Zaten Direc-t yaylı gi grup olmalı. Bakın görün olucaktır. Azcık 3 kişi götürsünler, sıkılırlar nasılsa :) ehe.

Albüm çıkmadan demolarını dinlemiştim. Pembe Elbise özellikle dikkatiimi çekti. Sözler baya değişmiş; iyi mi olmuş bilmem ama; "İçelim kaçalım bu fırtınada" daha içtendi.. (pi)
Onlar böyle hissedip mutluysa yorumsuzdur :)

Bu arada Alex baya fark atmış yahu. Harika bass 'lar. Helal olsun.

Şimdi "ukalalaşan dinler" havası vermek istemem ama diğer albümleri biraz daha sert bekliyoruz :roll: Yani çook beğendim ama sert olsun; gönlümüz dolsun :) . Yoksa hem pop'a hem grunge'a, hem rock'a vs vs vs hitap sizi zorlar, bizi yıpratır.

Yine de güzel diyorum, desteğimi veriyorum. Sonuna kadar KORSANA HAYIR LANN diye bağırıyorum.

d.n: Cd yok da kaset var.
 
preLude3 demiş ki:
poisongirll demiş ki:
preLude3 demiş ki:
poisongirll demiş ki:
ayhh klip çok şirin yaaa =)
hangi klip :?

rambo benim de favorim.. albümdeki 2. şarkılar hep benim favorim oluo zaten :) başa dönebilir miyiz ;)



rambo rambo ;)

hadii beee süperr dream'de çikiyo dimi?? rockistanbul da çalmislardi orda da çok hosuma gitmisti çok sewndim ya :D



hı hımm çıkıyo dreamde =)
 
olympos

Tek kelimeyle harikalar! Yeni albumleri cikmis az once ogrendim cok cahilim cok! ilk fırsatta onu da alacagım

Yönetici Uyarısı: Mesaj içeriği anlaşılmayı güçleştirecek ölçüde yazım ve anlatım hatalarına sahip olduğundan yönetim tarafından düzeltilmiştir. Lütfen forumda IRC dilinde yazı yazmamaya özen gösteriniz, forum Kurallarını okuyunuz.
 
ben de gördüm klibi ama malesef kurbanin daalma haberini aldiktan hemen sonra :( klip çok manyak diil ama sarkinin güzelligi yeter :) iiki warsin direc-t! rockistanbul'da en önden izlemek süperdi ;)
 
Ben maalesef daha yeni dinleme sansini buldum. Meyer neler kacirmisim. Gercekten cok yetenekli bir grub.
Maalesef sadece Rambo´yu tv´de dinledim ve hemen beyeni buldum. Bazi baska parcalar gibi sürekli dinledikten sonra beyenilen türden deyil . Soundlarindan haric birde grub olarak Soul Asylum grubunu hatirlatdi bana. Kimi hatirlatir hatirlatsinlar bana kendilerine ait bir tarzlari var. Büyük destek buradan ki daha fazla kayip ve sakli kalmasin Direc-T grubu müzikleri ile.

Meyer neler kacirmisim neler...cirt cirt cirt...
 
ilk albümdeki tadı alamadım açıkçası bence biraz daha uğraşılmalıydı 2.albüm braz erken geldi gibi sonuç bencede 3-4. parçada müziği değiştirmek oluyor neyse yinede başarılı bir albüm tebrikler arkadaşlar
 
albümün güzelliğine bak.alex yavrumuz çoşmuş maşallah.gururlandım valla.hayırlı olsun.bu albümle birlikte hayal bile edemediğiniz bi çok güzellik sizin olsun.direc-t i sevioruz.
 
programın adı yeni vizyon.sanmam onun tekrarı olacağını:) bende uyku sersemi açtım son parçada uyandım:)belki de şu anda veriyorlardır...sallamyım bari...
 
mail attım umarım bi cevap gelir..bu saatte sanmam bi cevap gelcegini ama :D

haber alırsam yazarım..tv 8 yayın akısına baktım geceyarısından sonrasını yazmamıslar :s
 
Geri
Üst