Sahtegi

C

comolokko

https://soundcloud.com/sahtegi



İlkokuldan beri dostlukları süren bir öğretmen ve bir restoran müdürü tarafından 2013'te kuruldu. Pizzalar ve KPSS test kitapları arasında geçen zamanlarda ortaya çıkan şarkılar, koşulların ve şehirlerin değişmesiyle süren can sıkıntısı sonucu çoğalmaya devam ediyor.

Emre KARAYAMAN: 1988 doğumlu. Afganistan'daki askerlik zamanından beri flaneur olarak varlığını sürdürüyor. Biri MIDI olmak üzere iki klavyeye sahip olan müzisyenimiz iki çocuk sahibi değildir ve İngilizce bilmektedir.

Mehmet Utku YILDIRIM: 1988 doğumlu. Batı Karadeniz cenahlarında edebiyat öğretmenliği yapıyor, hafta sonları İstanbul yollarına düşüyor ve İsmail'in Yeri'nde gözleme-ayran ikilisiyle teselli buluyor. İşini, kemençeyi ve çavdar ekmeğini pek sevmiyor.

Ali Vahit ASLAN: 1991 doğumlu. Hobi olarak şehir planlayan Vahit, evrendeki bütün katı cisimleri birer vurmalı çalgı zannediyor. Şu ana kadar kayıtlara air drumming ile katkı sağlayan Vahit, yakın dönemde daha somut katkılar sağlamanın peşinde.

Teşekkür: Vüs'at O. Bener, Georges Perec (özellikle Uyuyan Adam için), Hüseyin Kıran, Ahmet Erhan, Oruç Aruoba, OSI, Kevin Moore, Opeth, Steven Wilson, William Fitzsimmons, Dave Matthews, Jackson C. Frank, Nick Drake, King Crimson, Kadıköy, Küçükyalı ve iz bırakmış her şey.
 
Geri
Üst