Godin xtSA Solid Body hakkında

selamlar arkadaslar sizden ''Godin xtSA Solid Body'' model gitar hakkındaki görüşlerinizi istiyicektim..Türkiyede bu gitardan varmı yokmu bilmiyorum fakat eğer aranızda sahibi olan varsa veya kullanmış veyada bir arkadasınızda vs. bulunan varsa yorum yaparsa sevinirim..şimdiden herkese çok teşekkürler..
 
pera müzik getiriyor, XTSA Godin'in meşhur "three voice" gitarlarının ucuz versiyonudur, ucuz derken yine de fiyatının 1000 euro civarlarında gezindiğini söyleyeyim, three voice meselesi de şudur: elektro, akustik ve synth, standart elektrik gitar tonlarının yanısıra üzerindeki piezo manyetik sayesinde akustik gitar tonları, ve ayrıca piezo manyetiğe bağlı synth driver sayesinde roland gitar synthesizerlarına veya benzeri bağlantı yolunu kullanan diğer gitar synth aletlere direkt bağlanı imkanı sağlar, okuduğum yorumlarda synth performansının gayet iyi olduğu yazıyordu, düzgün ve başarılı bir alete benziyor, ben hiç çalmadım ama öncelikli cazibe faktörü synthesizer erişimi bence, derdin synth kullanmak değilse aynı fiyat aralığında başka aletler gözden geçirilebilir bence...
 
lgxt modelini kullanıyorum godinin yaklaşık bir aydır, türkiyede pera müzikte var fakat oldukça yüksek rakamlarda geziyor fiyatları, alet in synth özelliği gerçekten çok iyi ve denediğim roland gr 20 synth ile çok iyi sonuçlar verdi , piezo manyetik de oldukça başarılı , fiyat olarak oldukça uçuk ama , benim elime bir takas yoluyla geçti türkiyeden alıcaksan bence de başka alternatifler düşünebilirsin , ama çok memnun olduğumu söyleyebilirim lgxt den.
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #5
ya ben almaktan çok merak ettimde oyüzden sizlere sormak istedim..bu seneki rock'n coke festivaline giden veya tv'den takip eden arkadaşlarda görmüştür yüksek sadakat çıktığında gitaristlerinde bu gitar vardıda ordan dikkatimi çekmişti..
 
akustik gitar tonlarında çok başarılı olacağını hiç sanmam.
Akustik gitar tonu+ synth erşimi için multiac serisine göz atabilirsiniz.Konservatif bir elektrik gitarsa istediğiniz Pera müzikten ve kazık fiyatlarından uzak durun bence.
 
Geri
Üst