42! ( ex. Repertoire Dogs - İzmir)

hmm çiftetelliyi ne arada çaldık hatırlamıyom ama bizde eğlendik... bi de her monitörden trampet diil de gelmesi gerekenler geleydi tam süper olacaktı :)
bu arada unutmadan 2.Marmok gerçekten süper oldu kaçıranlara üzüldük :twisted:
 
29 haziran itibariyle başlıyoruz Ali bar'a .. Yarın yolculuk var. Herkesi bekleriz efendim!
Haa aklıma gelmişken, Rock'a dan bize ait foto bulanlar bize de yollarsa sevinirim.. biz unuttuk da çekmeyi :)
[email protected] adresine bekliyorum
 
Dün geldim dinlemeye.. 1 yıl aradan sonra özlemişim bu soundu.. aytaç yine drum soloyla mest etti herkesi.. gerçekten çok sağlam bir cover grubu! didime yolu düşen dinlemeden geçmesin! Bu arada bas gitarcı da mı değişti yoksa saçları mı kazıttı acaba? :)
 
2 kez dinleme fırsatım oldu benimde ..didim ali barda dinledim ve gerçekten süperler..özellikle davulcuu manyakk =)) harbiden insan doyamıyo bi türlü .. bide şeyi duydum hergün pink floyd - another brick in the wall çalıyolarmış .. bence yolunuz düşerse mutlaka dinleyin derim =)
 
ahh ahh tatil günleri geldi aklıma şimdi =(( sanırım gelecek yazda didimdeyiz gelecek yazda ali bardayımm inşallah :D
 
Ne zamana kadar Didim 'desiniz arkadaşlar bir de Bu Ali Bar Didim'in için de mi:) Hani eylül ilk haftası Didim' e gelelim akşamları da sizi izleyelim diye bir plan yaptık da. Haydi inşallah...
 
didim de 10 gün kaldım ve her akşam ali bardaydık. 42! yi ilkkez dinledim ve gerçekten çok beğendim. gerçi bar biraz erken kapatıyor ama eğlencesi yetiyor. Ayrıca bu sene bide bayan solist vardı oda gerçekten muhteşem söylüyordu. Tüm alibar ve 42! ekibine sevgilerle seneye görüşmek üzere:)
 
Döndük millet izmire c.tesi guardianda ilk program.. İyi ki dönmüşüz, ortalık pek boş kalmış. " İzmirin en iyi grup"ları artmış görmeyeli ;) :p :twisted:
 
Süper zevkli bi geceydi, herkese özellikle Aytaçıma çok teşekkür ediyor selamlarımı, saygılarımı gönderiyorum..
Cümleten hoşgeldiniz ... :D
 
Geri
Üst