42! ( ex. Repertoire Dogs - İzmir)

Hey millet... Afişlere basmışlar ancak 42! barockada program yapmıyo haberiniz olsun..bayramda cuma ve c.tesi guardiyandayız, pazar da beride.
 
Cumartesi neredesiniz? Kesin dinlemem lazım. Hafızamdaki bilgi kırıntıları doğruysa kuşadası rock bar ve beri'de dinlemiş olduğum grup budur. Umarım doğrudur :) Çok sene önceydi, balık hafızama da güvenemiyorum gerçi ama görünce nasılsa hatırlarım.
 
aynen doğru... gurup o grup :) şimdii ayrıntılı programımızı son haliyle yazıyorum.
çarşamba: dungeon- bornova
cuma: guardian - bornova
C.tesi: Opus- alsancak
pazar: beri blues- bornova
Görüşmek dileğiyle hepinize iyi geceler :)
 
Sevindim valla madem onlarsınız (nasıl bir cümleyse bu)
Alsancak bayar, Guardian'da sileriz kulak pasımızı madem. Yanlız hatırladığım doğruysa insanı şoke eden bir davul olayı vardı. The End (doors) kısa kalıyordu yanında.
Repertuarda neler var şimdi, işallah sezen aksu falan dinlemeyiz gelince :)
 
davul olayı(!)mız devam ediyor... zaten grupta 1 tek bassçı yeni..kadro aynı... daha eski alaturkalardan kavır yapçak kadar tüketemediğimizden rock dünyasını, sezen vs. işlerine bulaşmadık henüz meraklanma :D
 
Yani türk sanat müziği, halk müziği coverları da yok ha. Kardeş bu nasıl rock :) Bu coverları istemeyen dinlemeyen bir kitle var mı hala? Bak çok merak ettim.
Neyse, cevapların için çok teşekkürler. Kesin geleceğim. Bir de saat yazsan, guardianda kaçta başlıyosunuz. Başka da bir şey sormayacağım söz...
 
Dinledim, doğru hatırlamışım, sizdiniz :)
Özellikle açılış parçasının Roadhouse Blues olması beni dumur etti, daha ne isterim ki ben bir gruptan? Keyifsiz bir gecemdi ama sayenizde iyi geçti.
Bu haftaki programı yazarsanız sevinirim. Malum tatil moduna girip plan yapmak lazım..
 
42! tüm üyeleri askerden döndüğü için tekrar
REPERTOIRE DOGS adını kullanmaya başlamıştır.
10 eylül ooze venue de ilk programına başlayacaktır!
 
Geri
Üst