Bitdefender 2015 Internet Security Hakkında

İyi günler, anti virüs programı arayan arkadaşlar varsa ben bir tanesini denedim biraz pişman oldum ve sizinde böyle birşey yaşamamanız için buraya yazmaya karar verdim. Cuma günü bilgisayarım için anti-virüs programı araması yaptım. Bitdefender 2014 yılının en iyi virüs programı seçilmiş. Türkiye fiyatıda gayet hoş satın alayım maden dedim.. Almaz olaydım. Güvenlik açısından herşey yolunda ancak güzelim bilgisayarımı yavaşlatmasını geçtim, uyumluluk modu gibi bir mod var bilgisayarınızdaki sözde gereksiz "junkfood" diye anılan dosyaları siliyormuş. Web tarayıcılarındaki her birşeyi sildi tarayıcılar video açmamaya başladı youtube u geçtim ligtv, twitch, vimeo hiç bir sitenin videosu açılmıyordu. Daha sonrasında 1 2 şey denedim internet tarayıcılarını silip yeniden yüklemek gibi. Chrome biraz düzeldi ama firefox hala göçüktü. Ve en son Bitdefenderi sildim herşey düzeldi.
Sonuç olarak aman diyim bulaşmayın :)
 
Ben de tersi şekilde McAfee Total Protection önereyim, yavaşlama kasmayı geçtim onlardan zerre yok, şüpheli site, şüpheli nesne daha yoldayken ensesine biniyor :)
 
İş yerindeki bilgisayarımda Eset Internet Security ile gayet mutluyum. Ücretli alacaksanız açık ara tavsiyemdir.

Evde de ücretsiz olması yüzünden Avast kullanıyorum. Avastın eski sürümleri bence daha güzeldi. Ara sıra çıkarttığı gereksiz uyarılar ile insanı sinir edebiliyor.
 
Bilgisayar sistemleri mühendisi olarak size tavsiyem;
- Windows 7 için Microsoft tarafından verilen "Microsoft Security Essentials"
- Windows 8 ve üzeri sürümler içinse gömülü halde halde gelen (ki yine aynısı oluyor) antivirüs programını rahatlıkla öneririm.
İnternetten her önünüze gelen şeyi indirip açmayan insanlarsaniz, normal bir kullanıcı iseniz ki çoğumuz öyleyiz. Bu çözümler size hayli hayli yeter. Hem sisteminiz yavaşlamaz, hem ücretsiz hem de yüzde yüz uyumlu.

Not: hem ev hem de işteki workstation sistemlerimde uzun zamandır tavsiye ettiğim programı kullanıyorum...
 
Geri
Üst