Analog (Alternatif Metal) - İzmir

Analog grubu 2005 yılının ekim ayında Sherwood olarak kurulmuş olup geçtiğimiz ay adını ANALOG olarak değiştirip gerçek kimliğine kavuşmuştur. Dokuz Eylül eski ve yeni öğrencilerinden meydana gelen grubun bünyesinde Metal müzik severlerin yakından tanıdığı NotWithStanding'in gitaristi Fatih ve klavyecisi Anıl bulunuyor. Ancak Fatih Analog'da vokal yaparken Anıl da gitar çalıyor. Bassist Levent, ikinci gitar İbrahim ve davulcu Hayati ise daha önce çeşitli gruplarda grup müziğinin inceliklerini fazlasıyla kavramış olan müzisyenler. Analog beste grubu olmakla birlikte cover çalarak da repertuarını genişletiyor. En kısa zamanda albüm çıkarmayı hedefleyen grup bu yöndeki çalışmalarını beste yaparak sürdürüyor.

Hayati (Davul) : Daha önce çeşitli gruplarda davul çalan Hayati müziğin yanı sıra kaya tırmanışıyla uğraşıyor. Farklı tarzlarda müzik dinlemesinin yanı sıra funk müziğin onun için başka bir anlamı olduğunu söylüyor.

İbrahim (Gitar) : Analog İbrahim'in uzun yıllar yaptığı death metal tarzından sıyrılıp müziğe daha profesyonel bakmaya başladığı ilk grup.

Fatih (Vokal) : Uzun yıllar birçok grupta gitar çalmış ancak NotWithStanding'le birlikte 2 albüm doldurup Türkiye'nin çeşitli illerinde konserler vermiş olan Fatih'in Analog ilk vokallik denemesi. Ancak gitarda olduğu gibi vokal yaparken de çok iyi ve enerjik.

Anıl (Gitar) : O da Fatih gibi birçok konser ve albüm tecrübesi olan çiçeği burnunda bir Analog üyesi.

Levent (Bass) : Müziğe attığı adımları da her zaman hayatındaki gibi sağlam atmaya çalışan disiplinli bass guitar insanı. Yaptığı işte her zaman en iyiye ulaşmak gayesinde olduğu için gruba çeki düzen veren vatan evladımızdır.
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #3
Repertuar

A Perfect Circle - The Hollow
Avenged Sevenfold - Chapter four
Three Days Grace - I Hate
Godsmack - Stand Alone
Godsmack - Re-Align
Lost Prophets - Make A Move
Saliva - Always
Drowning Pool - Tear Away
Faith No More - Digging The Grave
It Dies Today - Enjoy The Silence (Cover)
Static X - The Only
Saliva - After Me
HIM - Wings Of Butterfly
ANALOG - Hayaller
ANALOG - Öfkem
ANALOG - Boş Dünya

Arkadaşlar Analog nokiasupersound a "Öfkem" adlı parçasıyla katılıyor, bildiğiniz gibi oylama başladı ve sizlerin desteğinizi bekliyorlar...

NOT: Analog yarışmaya grubun eski ismi olan SherWood olarak katılmış, listede arayıp da bulamadık demeyin sonra ;)
 
Geri
Üst