Booster Konusunda Yardim Etmenizi Isterim

Merhaba önceleri de bir kaç konu açmıştım,şimdi ki sorum bambaşka amfimi değiştirdim bu arada Blackstar ht5 kafa aldım ve yanına engl kabin kullanıyorum,pedal dizmeye de başladım pedallarım mxr 10 band eq cry baby 95q, mooer shimreverb,guitartech analog delay,boos ch1 , mevcut ben amfimden genel olarak memnunum fakat daha tonun daha lezzetli olmasını istiyorum solo atarken, gitarım hala aynı ibanez gari 60 modeli, shecter veya epiphone sağlam bir lp almayı düşünüyorum, ton konusunda ismimden de belli olmuştur,ünlenmiş gitarcıların tonları çok hoşuma gidiyor, gary moore tarzı ballad blues rock yapmak veya zakk wylde tonları çok hoş geliyor kulağıma nasıl bir booster kullanmalıyım önerilere açığım.Yardımlarınızı bekliyorum.


HERKESE İYİ FORUMLAR.
 
Microhead hala duruyor mu yahu? İlginç.

Bu arada ritim bölümlerinde TS kullanılmasına karşıyım yahu. Genel sound gidip gidip midli bir yelpazede sıkışıyor gibi gelmekte bana.

Çok mu muhafazakar oldum acep :D
 
Eski bir HT5 kullanıcısı olarak tavsiyem alacağın booster mümkün olduğunca transparan olsun. Çünkü HT5 çamur yapmaya çok müsait bir amfi . Ucuz yollu olsun diyorsadan SD1 , mxr zw44 veya Digitech Bad monkey daha üst seviyelerde ise xotic ac plus veya bb preamp iş görebilir.
 
gerçi son bir kaç kayıtta kullanmadım, yaşlanıyorum artık :(

Bu arada konuya faydalı olması açısından, maxon od 808 ve söz konusu amfi ile yaptığım bir kayıt mevcut, ilginizi çekerse: (tondan o kadar memnun değilim aslında ama bulunsun)


Boosterı biraz azaltmak lazım cidden, ama bir ekmeği bir de boosterı bırakamadım gitti.
Invader ve Blackstar ht-5 gibi iki soundboğan birarada olunca memnun olmamanı normal karşılıyorum :D

fft22_mf2497793.Jpeg
 
Boosterı biraz azaltmak lazım cidden, ama bir ekmeği bir de boosterı bırakamadım gitti.
Invader ve Blackstar ht-5 gibi iki soundboğan birarada olunca memnun olmamanı normal karşılıyorum :D

fft22_mf2497793.Jpeg


Aynen, nasıl pis bir ton çıktı, kurtulamadık o pislikten. Bir de vaktimiz azdı, mikrofonu dayayıp kaydettik; hiç değilse bir kaç gün kalsaydı, uğraşır ne yapar eder bir ton çıkartırdım. Başka gitarlar da vardı, birinden çıkardı güzel bir ton :)
 
Geri
Üst