Ios Için Midi Gitar Veya Manyetikleri

Şimdi indirip denedim, 2-3ms daha düşük latency olsa mükemmel olurmuş. Şimdiki hali bile çok iyi arada yalnız tracking yaparken ıskalıyor hızlı pasajlarda özellikle. Bir de gitarı gitar gibi çalmamak lazım vibratolar vb algıanmıyor. Gband ve Jordantron ile denedim azıcık daha düşük latency becerebilirlerse muhteşem olur.

Aynen katiliyorum yorumlariniza. Bu arada bazi perde araliklarinda sap manyetigi ile, bazi bolgelerde ise kopru manyetigi ile stabil calisiyor. Single coilde durum boyle. Gun icinde bir de HB ile deneyecegim.
 
Ben de büyük bir heyecanla denedim ama o youtubedan izlediğim videolardaki sonuçla hiç alakası yok ya da ben beceremedim, sensitivity ayarını sona bile getirsem, tele çok şiddetli vurmadan bazı notaları algılamıyor, ios sürümü daha berbat, ses kalitesi çok kötü, demo versiyon verip o halde bunu satmaya çalışmaları çok kötü, zaten bir dakika kullanıyorsun, adam gibi kaliteli bir ses koy, ama yok, bence hayal kırıklığı bir program, illa gitarla midi kullanılacaksa, yurt dışında satılan you rock guitar ygr1000 gen2 daha mantıklı bir çözüm.
 
Geri
Üst