Joyo Pxl Pro Hakkında Yardım

Merhabalar, bu pxl pro'da istediğimiz bir pedalı diğer switch'lerde de kullanabiliyor muyuz ?
diyelim ki 4 tane pedalım var. odrive, reverb, delay ve compressor olsun.
A switch'ine Odrive + reverb
B switch'ine Odrive + delay
C switch'ine Odrive + compressor
D switch'ine delay + compressor
gibi alternatifler yaratabiliyor muyuz ? programlayabiliyor muyuz yani ? bildigim kadarıyla pxl4'te mümkün değil bu.

bilen birileri yardımcı olursa cok sevinirim.
 
Send Return olarak 4 pedalı bağlarsınız. Comp -Drive-Delay-Reverb. Sonrasında her banka bir pedal yada birden fazla pedal atarsınız. Örneğin A swichine bastığınızda sadece drive pedalı aktif olsun, yada hem drive hem reverb aktif olsun. Prosesör mantığı gibi düşünün. Dört pedalı tek tek açıp kapamakla uğraşmassınız. Tek swichle istediğiniz kadarını açıp kaparsınız.
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #3
Anladım. Programlayabiliyoruz yani özetle istediğimiz şekilde. Sadece bagladıgımız sıra değil fakat save edilebilen bir chain durumu var. istedigimiz 2liyi ya da 3lü 5 li herneyse. bir pedal için tek bir opsyonumuz yok anladıgım kadarıyla ? bir insan derdini bu kadar kötü anlatabilir yarabbii, anladın ama sen :)
 
Bagladiginiz sira degismiyor. O isi yapan baska swichleerllrde var bunda yok. Birini kapayip ucunu acmakla ugrasmiyorsunuz. Tek hareketle kolaylik sagliyor. Trubypass da olmasi lazim.
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #5
"Birini kapayip ucunu acmakla ugrasmiyorsunuz." demişsin. evet bunu anladım. tam olarak merak ettiğim şu; A bank'ında 1 pedalım olsun, B'de ise 3; A'daki bu tek pedal B'deki bankta da olabiliyor mu bu mümkün müdür ?
 
arkadaşlar bende bu pedal switcherdan aldım ancak daha önce kullanmadığım için birşey sormak istiyorum. örneği efekt pedalının in girişine girdiğimiz jakın diğer ucunu bu joyo kontrol switcherin send girişine mi takıyoruz. umarım anlatabilmişimdir biraz karmaşık anlattım gibi geldi bana :(
 
Geri
Üst