Dark Abyss (Melodik Death Metal) - İzmir

Icq da gorup gorup ne zaman yeni kayit olacak diye vokalini bunalttigim deli grup. Vokal saglam girtlakli kisilik. gumbur gumbur. Bu arada sonunda iki kucuk kayit daha olmus kosa kosa indirdim okuyunca. (KunduN)
 
Queen_Of_Metal bu gidişle dinleyemicek zaten günlerdir bekliyorum :twisted:

iN-tiBet albüm çıksın sana bedava yollıycam kargoyla kardeşim :seytan
nerde oturuyosun sen? (gerçekten moskovaysa vazgeçebilirim yani ehehehe)
 
Dark Abyss'ten acı haber: Bir eleman kaydı daha!
Zorla kurduğu kadrodan önce bas gitaristi kaybeden Dark Abyss, şimdi de gitaristini kaybetmiştir. Vokal, tek gitar ve baterist şeklinde iyice sıkıntılı günlere yelken açmaktadır.
Bildiğiniz duyduğunuz tanıdığınız iyi birer gitarist ve basçı varsa bize ulaşmalarını sağlayınız. (Yoksa kafayı yiyeceğim.)
 
yeaH!!raven ve desperation u çok beğendim dark abyss gerçekten çok iyi vokaLe çok Laf yok zaten sadece siteye girin ve dinLeyin kesinLikLe çok zevk aLacaksınız ....
 
Hani bi ara konuşmuştuk seninle, site adı vermiştinde oradan Raven ve Desperation adlı şarkıları indirmiştim... Hala dinlerim; Raven tam yapmak ve söylemek istediğim bir şarkı doğrusu! Ne diyeyim duygularıma tercüman olmuşsunuz : )
Gerçi şimdi aradan yıllar geçmiş gibime geliyor ama napalm ii günün vakti geçmez, geç olsun-güç olmasın ; )
Bu zamana kadar birşey yazmadım; ama düşüncemden bişey değişmedi, hala tam destek benden! Başarılar çok.......
 
Çok sağol :) Zaten 2 yıl falan geçti. Hala grubu toparlayamadım sanırım solo proje havasında bir albüm çıkartıp müziğe uzun süreli bir ara vermem gözüküyor.
 
Desparetion un girişi çok güzel , tam benim tarzım dedim, müziğinde çok kaliteli tatlı temalar var ama vokal tarzı hayal kırıklığına uğrattı beni... :) bi de analog düzene geçsen daha iyi tabii ki, ama para işte ...
 
madabyss2.jpg


sanat harikası bu ya haha :))) süper ya.
 
Geri
Üst