Mikser Mi Ses Kartımı

Arkadaşlar herkese merhabalar başlıkda belirttiğim gibi bir durum söz konusu forumda bununla alakalı yazılar var ama ordaki arkadaşların durumu benimkinden farklı. Konuyu özetlemek gerekirse ev ortamında bir gitar bir bass olmak üzere iki enstrumanla çalışmak icap ediyor ve bunu dışarıya ses vermeden kulaklıkla halletmemiz gerekiyor. Hem pc den ses alıp hemde iki gitarın aynı anda kulaklıklardn duyabileceğimiz bir sistem varmı. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

Edit: memlekette stüdyo yok

Saygılar
 
Bütçeye uygun güzel ses kartları bahsettiğiniz durumu karşılar diye düşünüyorum. Yani en basitinden bendeki mobile-pre'de hem headphone çıkışı var hem arkada 2 output var. Enstruman olarak da aynı anda 2 tane kaydetmeye müsait.
 
@forbidden_city teşekkür ederim cevap için. Kayıt gibi durumlar çok sonraki aşamalar. Ama tavsiyeniz benim için değerli
Ses kartı kullandığınız takdirde kayıt yapmasanız dahi ;
a-Bilgisayarınız; sizin kullanacağınız external ses kartını , kendi ses kartı yerine göreceği için , bilgisayarınızdaki amplitube vb. proğramları dışarıya ses gitmeden , ses kartınızın headphone çıkışından kulaklık ile duyabilirsiniz ,
b-Aynı anda iki gitarı ses kartının enstrüman input'larından girerek eş zamanlı müzik yapabilirsiniz. Gitarlarınızı da tabii ki kulaklık çıkışından duyacaksınız.
Sonuçta dışarıdan duyulan ses , kulaklıklarınızdan dış ortama kaçan ses kadar olacaktır.
Bunun için size ; iki enstrüman girişi ve iki kulaklık çıkışı olan bir ses kartı gerekir.
Bütçeniz konusunda herhangi bir fikir sahibi olmadan , bu özelliklere uygun olarak size önerebileceğim kartlardan biri SPL Crimson'dır. Yeni çıkmış , pre-amp ve konvertör kalitesi fiatının çok üzerinde olan , çok güzel bir cihazdır. Henüz yeni çıktığı için maalesef bilinmiyor. Eğer bütçenize uygunsa bu kartı şiddetle tavsiye ederim. Ben oğluma aldım ve kendisi cihazdan gayet memnun. (Daha önce Roland UA-25 EX kullanıyor idi.)
 
Geri
Üst