Turkrock Üyelerine Özel Mychordbook'tan 3 Aylık Bedava Premium Üyelik

M

myChordbook

Bir süre önce dünyanın en güzel akor sitesini yapmak için kolları sıvayıp işe başlamıştık. TurkRock üzerinden verdiğimiz ilan ile bir müzisyen ekibi oluşturarak dünyanın en güzel ve en güvenilir şarkı akor&söz sitesini sizlere duyurmuştuk:

www.mychordbook.com

Hem TurkRock üyelerine teşekkürlerimizi iletmek hem de müzik hayatınızı kolaylaştırmak ve sitemizi daha iyi tanıtabilmek adına tüm TurkRock üyelerine 3 aylık bedava Premium Üyelik fırsatı sunuyoruz. Üyelik avantajlarını aşağıdaki sayfadan kontrol edebilirsiniz:

myChordBook Premium Membership

Sayfada yazmasına rağmen Premium Üyelere verdiğimiz en önemli özellikleri kısaca anlatayım:

1. myChordBook sayfanız aktif hale geçer. (mychordbook.com/nick) adresine ister mobil ister tablet ister PC nizden ulaşıp akor defterinize erişebilirsiniz. Akor defterinizi yine bu linki kullanarak başkalarıyla paylaşabilirsiniz. Paylaştığınız kişiler, parçaları sizin akor defterinizden kendilerine de ekleyebilirler. Müzisyenlerle ortak çalışmalarınızda bu özelliği kullanabilirsiniz.

2. Sitemizdeki şarkı sayımızı her gün artırmamıza rağmen, sitede bulunmayan akor kağıtları eklemek isterseniz, myChordBook sayfanızdan CREATE butonuna tıklayarak kendi akor kağıtlarınızı da oluşturabilirsiniz. Örneğin:
Turkish_Songs's ChordBook
Uygulamamız akor kağıdınız içerisindeki akorları otomatik olarak algılayıp renklendirecek ve sonradan size transpose imkanı verecek.

3. Akor kağıtlarını transpose edilmiş bir şekilde akor defterinize kayıt edebilir ve çıktı alabilirsiniz.

Önemli özelliklerden 3 tanesi bunlar. Umarım sizin de işinize yarar.

Premium Üyeliği Başlatmak:
Premium üyeliğinizi başlatmak için sitemize üye olduktan sonra, yukarıdaki yazdığımız Premium sayfasından aşağıdaki Promosyon Kodunu girmeniz yeterli. 3 aylık süre hesabınıza tanımlanacaktır. Promosyon kodunun son tarihi 18 Şubat 2015'tir.
Promosyon Kodu:
myChordBook_Turkrock

Sizi aramızda görmekten çok memnun olacağız. Sizlerden tek isteğimiz, siteyle ilgili iyi veya kötü her türlü düşünce ve görüşlerinizi buradan bize bildirmeniz.

Müzik dolu günler diliyorum,

Giray Songül
CEO of Do Major
1743461_872122126159177_2399440380086577021_n.png
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #3
Herkese muhteşem ilginiz için teşekkürler. Özelden de çok güzel mesajlar geldi. Umarım bu site hepinizin işine yarar. Yararlanmak isteyen diğer arkadaşlar promosyon kodu için son 2 gün! Bütün türk müzisyenleri bekliyoruz.
 
Geri
Üst