Coupling

SHADAIME !!!!
susan: i was giselle
bir kadın: no , i was giselle
başka bir kadın: no no no, i was giselle
steve: i am dick darlington !
jeff: no, i'm dick darlington

adamlar bu iki cümleden bile insanları kırıp geçiren bir şaheser yapmışlar ya, ne denir başka!
 
İngiliz versiyonunun çekimine ara verip U.S versiyonuna devam ediyo olmaları beni çok üzmekte şu aralar. Jeff in o sıfatına ve Jane in o saflığına alıştıktan sonra çok baydı beni dün geceki ilk bölüm.

Junior Patrick ve yazar Steven Moffat halen aynı... :)
 
gunsnroses demiş ki:
jeff iskoçmu irlandalımı yoksa melez mi halen anlamış değilim.(sanırım iskoç...mu?)

Bunu şivesinden yola çıkarak söylediysen, bende ordan yola çıkarak İskoç olduğunu düşünüyorum... Baya bir benziyor ama...
 
abi amerikan versyonu çooook kötü... neden bunu ingiliz versyonunu yayınladıktan sonra yayınlama gereği duydular anlamıyorum... coupling us deki kimse kimsenin yerini dolduramıyor... ne susan o kadar güzel, ne de jeff o kadar komik... doğal bir yetenekti o adam...
 
Zaten Coupling U.S tanıtım fragmanındada, durup dururken İngiliz versiyonunun yayınına son verilince, geçici olarak U.S versiyonu ekranlarınızda gibi birşeyler söylüyodu yanlış hatırlamıyorsam. Geçici bir durum diyolar yani ama... İnşallah öyledir tabi :)

Salı akşamları BBC de veriyorlardı birkaç hafta öncesine kadar; hala veriyorlarmı bilmiyorum...
 
gerçekten amerikan versiyonu çok kötü, ingiliz versiyonuna çok alıştık da ondandır diyeceğim ama o da değil, yakın zamanda ingiliz versiyonuna dönsünler bence de havamızı bulalım.
 
Sonunda! :)
Cnbc-e dergisi Mayıs sayısındaki habere göre, 18 Mayıs'tan itibaren Coupling UK ilk bölümünden tekrar başlayacak, Eylül ayında da İngiliz versiyonunun yeni bölümlerini verecekler.
Eski bölüm deyip geçmeyin. Doya doya izlemek lazım. Çünkü Eylül'den itibaren Jeff yok! :evil: :cry:

(bu arada Jeff Galliymiş)
 
Şimdi hem çok sevindim hemde çok üzüldüm yav. Tekrar başlayacak olması çok güzel; eski yeni farketmez benim için. Ama açıkçası Jeff' siz bir Coupling UK, Kemal Sunal'sız bir Şaban filmine benzer bence...
 
4. sezon yakında.. evet jeff artık yok(ne yazıkki) ama başka biri katilıtyo gruba adı neydi ya unuttum şimdi.. oda en az jeff kadar ilişkilerde başarısız(mış).. ayrıca arkadaki gülme efekti yerine radikal bir uygulamayla seyicilerin önünde çekilceklermiş ( oradaki herkez jeffin dogum günü bölümündeki gibi gülmekten koltuktan yuvarlanırlarsa(gecenin 2sinde :)) benim gibi baya bi komik olur..))
ayrıca jeff ne iskoç nede irlandalıdır, galyalıdır o büyük zatı muhterem..
 
brend demiş ki:
ayrıca jeff ne iskoç nede irlandalıdır, galyalıdır o büyük zatı muhterem

Galya' lımı ?! 8O

Nasıl yani, şimdi elemanımız Asteriks ile aynı kandanmı; yoksa sen Galli' mi demek istedinde klavyenin azizliğine uğradın? :)
 
İngiltere'de son bölüm yayınlandı.Jeff geri dönüyormuş,hem de kadın olarak..puhahaha
Bir de Patrickle Sally evleniyorlarmış.Susan'la Steve'in erkek çocukları oluyormuş.
THE END...
 
Geri
Üst