Coupling

Final bölümünde steve'in bir bebeği oldu, Jane hala onu bunu tavlamaya çalışıyordu, patrick kavga gürültü kör topal giden ilişkilerinde Sally'ye yüzk aldı, evlencekler sanırım.. Ve jeff Kadın vücudunu nasıl daha sık görürüm düşüncesiyle artık bir kadındı :)
 
Eheh, son cümlene çok güldüm :D Sonuçta Jeff bu, yapar :D Rüyanın sonuna doğru arkadaşça sarıldıklarında Jeff gögüslerini kastederek ''Onları hissedebiliyormusun Steve!?'' dediğind yerlerdeydim :LOL: Jeff sen çok yaşa :D
 
breastsss bu lafı jeff ten duymak bi başkaydı ama maalesef artık jeff yok eskisi kadar olmasada hala çook gülüyorum.jeff in olmayısı büyük eksiklik. bence cnbc-e deki en iyi komedi.final bolumu yayınlandı steve baba oldu...
fakat hala yeni bölümlerini izleyemedim :(
 
jeff eşi benzeri yok bi adama anca breasts' demek o kadar yakışır.ama artık yok steve vu susan ın ogulları oldu.ve orda bitti.tabi benim izlediğim yer.bence patrick jeff in yerini dolduramaz."JEFF" den bahsediyoruz yani...umarım yeni bolümleri başlar...
 
şimdiye kadar izlediğim en güzel komedi dizisiydi ve jeff bi taneydi..amerikan versiyonu bi şeye benzemiyodu... dili geçmş zaman kullandım artık izlemiyorum ,bilmiyorum da oynuyo mu...
 
coupling bitti maalesef işte en son bolum steve le susan ın bebegi oldu.bi yerde okuduguma gore ingiliz yapımcılar tekrar bi araya getırmeye çalışıyorlarmış.
 
Yönetici Uyarısı: Mesaj içeriği yazım ve anlatım hatalarına sahip olduğundan yönetim tarafından silinmiştir. Kasıtlı olarak Türkçe'yi yanlış kullanmaya devam etmeniz durumunda siteden atılacaksınız. Lütfen Forum Kurallarını okuyunuz.
 
Yönetici Uyarısı: Mesaj içeriği yazım ve anlatım hatalarına sahip olduğundan yönetim tarafından silinmiştir. Kasıtlı olarak Türkçe'yi yanlış kullanmaya devam etmeniz durumunda siteden atılacaksınız. Lütfen Forum Kurallarını okuyunuz.
 
pam demiş ki:
shadaim shadaimmmmmmmm :LOL:
en sevdigim bolum..

tekrari olsa da izlesek..
bence dvdlerine sahip olup dilediğin zaman dilediğin kadar jeff izleyebilmelisin.... 4.sezonu hiç tekrar izlemedim mesela nasılsa jeff olmadna bi anlamı yok diğer sezonlardaki belli bölümleri de dönüp dönüp izliyorum....
 
Yahu Sally ile Patrick'in böyle dev bir satranç platformunda satranç oynadıkları bir bölüm vardı. Birbirlerine karşı aralarındaki ilişki bazında bazı hamleler yapıyorlardı ve bu hamleler de hayal dünyasında o satranç platformunda yansıtılıyordu. Deli oldum, karış karış dolaştım bölümleri ama bulamadım, bir de buraya yazayım dedim. Hayır yani işin ilginci fazlaca bölümü olan bir dizi değil. İlk 3 sezona deli gibi baktım bulamadım. 4. sezonda mı diyorum acaba ama 4. sezonu da hiç izlemedim diye hatırlıyorum. Jeff ayrılınca içsel bir tepki vermiştim kendi bazımda.. :) Yakınlarda o bölümleri de tarayacağım, bakalım ne çıkacak.
 
Yine izlemeye başladım.Yine jeff'in olmamasını hazmedemiyeceğim ama flashforward ta ki lloyd'un ve şuan leverage ta oynayan jane'in gençliğini görmek güzel. Birde Patrick eski futbolcu Sertan'a benzetiyorum yıllardır. :)
 
Yahu sen söyleyince dikkat ettim, Patrick hakikaten Sertan'a benziyor fena halde. Hele bazı sahnelerde tıpkısının aynısı, acayip andırıyor. Yeniden izlemeye başladım, bakıyorum ara sıra. Biraz süre geçtikten sonra eski sevdiklerimize göz atmak hoş oluyor. İş görüşmesinden önceki hallerine ne güldüm yahu:

Steve: Relax, it's only an interview.
Jeff: Only an interview? Only an interview?
Steve: What could possibly go wrong?
Jeff: What if I say breasts all of a sudden?
Steve: Why breasts? Why not thighs?
Jeff: Great, now I've got thighs on my mind too!
Patrick: What's with him?
Steve: He's got multiplying female body parts in his mind.
Patrick: Excellent.

Yaklaşık bunun gibi bir diyalog, yutubda bulamadım. Ahahaha hala ilk günkü gibi gülüyorum lan ben bunlara. Jeff'in mimikleri, Wilma Lettings karşısında panikleyip "hipo" deyişi filan harika. Hiç eskimiyor. Giggle loup ve sock gap muhabbetleri de efsanedir.
 
Geri
Üst