Fermuar Adlı Haftalık Mecmua

bülent üstün'ün editörlüğünde yeni çıkan bir dergi.DErgide memo tembelçizer,faruken bayraktare,cengiz üstün, oky ve sadece kaan var bildiğim kadarı ile..Tabiki başka çizerlerde olacak.
Son dönemdeki pornografik karikatür anlayışına karşı çıkmış bir dergi olmakla beraber:
"Karikatüristliği serserilik olarak algılanmaması için yapılan daha yumuşak bir dergi"
olarak açıklamış bülent üstün..

Tavsiye ederim güzel olacağından eminim
 
baya iyi olmuş,okudum,güldüm,onayladım.ama artık bu mizah camiasıda kendi içinde dönüp duruyo gibi geldi bana,hep aynı insanlar,farklı isimlerle...yine de güzel bişii,cesaret ve para bulup yeni yayınlar çıkarmak.
 
büstünün editörlüğündeki bir derginin ilginç olacağını düşünüyorum ama dikkatimi çok çeken bir nokta var.ilk iki sayfadaki gündem karikatürlerini çok özensiz buldum,üç sayıdır gözüme batıyor yahu.. :?
 
Her ne kadar yukarıdaki kadronun Penguen'den ayrılmasına üzülsem de yeni işlerinin kalitesiz olmayacağı da kesin gibi. Zamanla belli olacaktır.
 
durum şu adam öyle bi kadroyu getirdiki bir araya öyle adamları topladıki bizi fermuarıda almaya mecbur bıraktılar.zekice bir strateji.hatta kalan adamlarda öyle adamlarki penguenide almak zorundayım yani nerdeyse diycemki danışıklı dövüş yaptılar paraları ikiye katladılar bilemiyorum.ama alıyomuyum ikisinide alıyorum.ne ordaki adamlarımdan vazgeçebiliyorum ne ordaki.hadi bakalım.bu arada galiba enderin içinde fırtınalar kopuyor:)
 
fermuar baya iyi ya tubitak ve sero ne oldu derken kzun gostermisti artik ikiside burda diye 4 hafta once 4 haftadir surekli aliyorum baya iyi hatta penguenden bile iyi
 
Penguen'den ayrılan Oky, Fermuar ekibine katıldı diye duymuştum fakat Penguen'in son sayısında tekrar gördük kendisini. Acaba bir geri dönüş mü yaşadı? Yoksa Fermuar'a hiç girmemiş miydi?
 
Fermuar a girmişti ancak Kötü Kedi Şerroyla beraber sadece 2 sayfa ayrıldığı için sorun yaşadılar ve tekrardan penguen bünyesine döndüler gibi bir tabir kullanırsam açıklayıcı olur umarım...
 
Şero'nun bunda olduğunu öğrenince ilgimi çekmişti benim de; ama alıp okumadım henüz.. Şu senelik ciltleri bulmak daha kolay olsa keşke; o kadar aramama rağmen Şero'nun 3 ila 4, Robi ile Cuma'nın ise sadece 3. cildini bulabildim.. Ah ah çok dertliyim bu konuda.
 
Geri
Üst