Laney Vc15-110

merhabalar, Laney vc15-110 amfi almayı düşünüyorum düşük wat full lambalı bir amfi istiyorum yalnız kafama takılan bir şey var hiç deneme imkanım olmadığı için bilemiyorum drive kanalı hard rock tonlara ulaşabiliyormu ? Çok yüksek hi gain bir amfi olmasını istemiyorum, blues tonların üstüne çıkabiliyormu onu merak ediyorum.
 
Selamlar, bende Laney VC-15 kullanıcısıyım yaklaşık 3 aydır felan kullanıyorum. Daha önceden de almayı çok istediğim bir amfiydi ama alamadım,şartlar diyelim :) Hard rock tonlara ulaşabilirsiniz ama bunda gitarınızın, varsa pedallarınızın da etkisi var. Düşük volumde preamp kısmını zorlayınca biraz çamurlaşıyor gibi oluyor,benim single manyetiklerimden kaynaklı olması daha yüksek ihtimal gerçi bu durumun.İmkanınız varsa deneyin amfiyi bir yerde.

Aşağıda güzel bi video var, videodaki elemana gıcığım ama anfiyi güzel tanıtıyor. Bide 15 watt diye küçümsemeyin, alt komşuyla tartışıyorum sürekli, volume potansı saat 10 yönündeyken bile sıkıntı çıkartıyor, hoş biraz da alttakilerin kıl olup/olmama potansiyeline de bağlı bi durum :)

Birde yine youtube da VC-30 ile ilgili videolara da bakın onlar da fikir verecektir size.

 
Geri
Üst