Bobby Mcferrin Izmir'de

Bilet alabildiniz mi?
AASM'de bu tur konserlerde belediyede tanidigi olanlar,kodamanlar es dost vs blok halinde kapattiklari icin bizim gibi normal vatandasa bilet kalmayabiliyor.
2 bin kisilik salonda Ayhan Sicimoglu konseri biletlerinin 2 saat icinde bittigini bilirim.
Wacken open air bile o kadar kisa surede bitmemistir.

Cok medeni izmir sehrimiz ve insanlari..
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #3
Gecen hafta sabah saat 10 da acildi satislar. Salonun 3 te 1 i zaten satisa kapalıydı. Ama yine de 5 kisilik yer buldum önlerde. Saat 13:00 gibi komple bitti zaten bilet. Ama dediginiz doğru. Bunun disinda on tarafta gelmeyende coktu.bilet ucuz diye her etkinlikten koltuk kapatip gelmeyen de çoktu. 10-15 kisi bos bulduklari yerlere zipladilar hemen. Sonuc olarak enerjisi oldukca düşük bi konserdi. Beklentimin biraz asagisinda kaldi diyebilirim. Bunun dışında Aassm deki konserler icin bilet alimini online yapmanızı tavsiye ederim. Satis basladigi an hizli bi sekilde hallediyosunuz.
 
O gene iyi ben işten çıkmaya yakın al di meola konseri biletleri satışa çıkmıştı bilgisayarı kapattığım için üşenip almadım Yarım saat sonra eve ulaşıp içeri girdim , elimi yüzümü yıkadım açtım pc yi baktım bitmiş. Mecbur araya belediyeci arkadaş soktuk izledik. O da sağolsun protokoldan yer bulmuş :D Normalde tanıdıkla iş halletmeyi sevmem ama al di meolayı kaçıramazdım. Zaten paramla almaya çalıştıım için içim rahat. Ayrıca konserde protokolde boş yerler vardı içim acıdı. Pek çok arkadaşım gidemedi :mad:
 
Geri
Üst