Hss Fender Baglanti Semasi Yardim

Herkese merhabalar,
Internette arastirdim ama tam olarak istedigim semayi bulamadim. Ya da buldum ama istedigim sema olup olmadigini anlamadim :D

Malzeme olarak elimde standard strat switchi, cts potanslar var. Koprude fender diamondback, neck ve middleda fender texas special kullanacagim. Parallel seeial switch yeni alacagim.

istedigim pozisyonlar soyle;
1.Humbucker parallel(onemli nokta bu)
2.humbucker(single gibi) + middle (parallel)
3.middle
4.middle) + neck (parallel)
5.neck

Simdi olacaksa bir switch ile paralel ve seri baglantiyi degistirmek istiyorum fakat onemli olan humbucker manyetigi, kendi icerisinde paralel bagli iki single coil gibi kullanabilir miyim?? Baglantisini nasil yapmam gerekir??
Simdiden tesekkurler cevaplar icin..
 
Seri paralel single için üç yollu 6 bacaklı on on on switch'e ihtiyacın var, şemada kırmızı yuvarlağın içiyle normal strat şemasını birleştir (zor değil bak switchden bir canlı bir toprak çıkıyor, canlı 5yol strat switchine toprak volume potunun arkasına gidecek aynı diğer single manyetikler gibi)

asd.jpg
 
Hatam varsa düzeltin arkadaşlar, HH gitarıma buna benzer bir kablolama yapıp artı neck için push pull pot ile out of phase ekleyip sonuç aldım ama hss de orta manyetiğin ters sarım meselesi nasıl bir güçlük çıkarır acaba bilemedim:)
 
Geri
Üst